24-08-07

Laatste week vakantie!

Ja sorry als ik jullie er weer aan herriner, maar het is nu eenmaal zo. En geloof me, de laatste week zal voorbijvliegen. Zeker in mijn geval dan, 'k heb nog zovéél te doen! Morgen gaan we waarschijnlijk nog eens shoppen en help ik snamiddags met mijn pa in de tuin, en zondag gaan we op restaurant met de familie. Niet dat ik echt zin heb, maar dat heeft ook zo zijn redenen. Nu ja, maandag dan nog om mijn boeken naar het school, snamiddags cinema (ratatouille) en ja, zo kan ik nog een eindje verder gaan.
Vooral zondag zou ik graag overslaan. Heb een tijdje geleden verteld welke flop mijn vorige fuif was, wel mijn neef pest mij er nog altijd mee. Iedere keer ik hem zie begint hij te zagen of ik niet moet spugen, nog een cola'tje wil, ... Hem kennende gaat dat nog 3 maand zo door, en zondag zit hij dus over me. En normaal drink ik altijd cola, je kan dus al gaan denken hoe lang het zal gaan duren voor de eerste opmerking er komt... Schreeuwen En dan te denken dat hij al 27 is! Sommige mensen groeien blijkbaar nooit op! Nu ja, tot zover weer mijn zageberichtje.
Das nu iets waar ik aan zou moeten werken, meer happy berichtjes schrijven. Nu ja, heb ik direct een nieuw voornemen voor iets wat ik moet waarmaken in 2007. 'k heb nog een paar maandjes, moet lukken.
Nog een prettige avond gewenst aan iedereen!

21:25 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat is eigen aan grote neven, denk ik, dat trekje. Heb er namelijk ook zo een rondlopen.
groetjes

Gepost door: Nele | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.