25-08-07

Gouden boomstoet Brugge

Vandaag werd het zoals verwacht weer een heel drukke dag. Vanmorgen zijn we met het volledige gezin gaan schoppen. Mijn broer kreeg een nieuw paar sportschoenen (maatje 46Verbaasd) en na quasi alle winkels van brugge te hebben gepaseerd, heb ik ook botten gevonden. Ze gelijken nog redelijk goed op mijn eerste keuze, dus dat is mooi meegenomen. Echt goedkoop waren ze niet, maar ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik een deel zelf zal betalen en dat ik volgend jaar geen nieuwe botten koop. Oké, mezelf kennende wordt dat heel moeilijk, beklaag ik het mezelf binnen een paar maand en koop ik volgend jaar toch botten. Nu ja, k kan het nog altijd proberen hé. Deze namiddag zijn we dan naar de Gouden Boomstoet geweest, een stoet die elke 5 jaar doorgaat in hartje brugge. Het heeft iets te maken met de intrede van Maria van Bourgondië die haar intrede doet in damme ofzo, maar veel weet ik er ook niet over. (ga naar google en typ gouden boomstoet in voor verdere info) De stoet begon normaal om 16.00 uur maar hij passeerde maar na 17.00 waar wij stonden. We hebben dan dus al meer dan een uur staan wachten eerst, niet dat we ons verveelden. De bootjes staken vol met touristen, mooi weer, ... Nu ja, na een uurtje was de stoet dan gepasseerd en vertrokken we naar huis.  Nu ja, nu ga ik nog wat tv kijken!
Groetjes!

21:32 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Gouden Boomstoet in Brugge? Ik wist niet eens dat die bestond!:D
En idd, nog een weekje maar..!:-(
Maar, 'k zal me wel amuseren!
Hopelijk jij ook!:-))

Groetjes en fijne avond!

Gepost door: Romina | 25-08-07

stoet Sla me dood maar ik zou ook niet weten waar het allemaal over gaat en ik heb hem nochtans tweemaal gezien (bij het begin en op het eind, iedere keer op 't Zand). Mijn kinderen liepen mee (in groep 44, met twee jachthonden) vandaar...
groetjes,

Gepost door: repelsteel | 26-08-07

Gij waar dus ook int stad in de voormiddag :-o. Ge moogt da altij ne keer zegn ze :p. Maja ik weet wel over wat dat de stoet gaat :p zie http://my-wild-and-crazy-life.skynetblogs.be ! Amuseer je met je neef vndaag ee :p waha :d. Gaaj nu zaterdag nie mee naar oostkamp?

Gepost door: MissD | 26-08-07

De commentaren zijn gesloten.