27-08-07

Nieuwe schoolboeken, ratatouille & veel fun!

Vandaag was weer een van die dagen die je hoopt nooit meer te vergeten. Echt een superdag was het, deels doordat de dag werd doorgebracht met de mensen waarvan je houdt. Nu ja, om te beginnen bij het begin, alles begon om 10.55 vanmorgen. Zoals afgesproken arriveerden Miss D en ik aan het school bij de fietsenstalling om onze nieuwe boeken te gaan halen. Echt volledig klopt deze zin wel niet, aangezien alle leerkrachten en medewerkers te lui waren de 3 fietsenstallingen open te doen. De fietsen van ongeveer 400 leerlingen stonden dus een beetje overal geparkeerd, waardoor het verkeer grotendeels gehinderd werd. Niet dat het onze schuld was maar ja, we spraken dan maar NAAST het fietsenkot af. Daarna snel naar boven gewandeld, naar onze nieuwe klas. 5A, daar brengen we weer veel tijd door dit jaar. Onze nieuwe klastitularis was blijkbaar Mr. Vanoverschelde en na een kleine babbel waren we beiden al direct gerustgesteld, alles zou wel meevallen. Daarna natuurlijk nog eens vlug in de boeken gesnuisterd, ze in de rugzak gestoken en terug naar buiten gegaan. Daarna zijn we nog eventjes gestopt om een praatje te maken met T., een goeie vriend van ons. ( deels om andere mensen jaloers te maken, hé Miss D. Cool ) Daarna nog vlug naar de Colruyt gefietst om krachtvoer te halen voor smiddags, m.a.w. een pizza of 3. (ja kijk m'n broertje moest ook eten hebben hé). Terwijl ons lekkernij in de oven zat nog vlug eens de boeken goed bekeken, veel bijgetettert, ... Na het eten heb ik nog vlug mijn nieuwe botjes getoond aan Miss D. ( ze vond ze mooi *glundert*) en ons nog eventjes op msn aangemeld. Daarna was het eindelijk tijd om te vertrekken.

Aangekomen in de kinepolis kreeg ik nog een enorm grof sms'je van een vriendin, maar ik heb er verder niet veel zin in om hier over te vertellen. Het maakt me nu te boos. Daarna direct 2 fanta frozen's en 2 tickets besteld voor ratatouille. Nog 20 minuutjes gebabbeld over vanalles en nog wat, en dan begon de film. Het voorfilmpje was op zijn minst héél raar. Het was een filmpje over een slak en een ander beest die in een ruimteship zaten, en die een mannetje uit zijn bed probeerden te krijgen door verschillende knopjes in te duwen. Toen het filmpje van ong. 5 minuutjes gepasseerd was bleven we beiden versteld achter, wat was in godsnaam de bedoeling van dit filmpje?? Het was geen trailer en had niets met de film ratatouille te maken. Nu ja, na nog zeker 5 minuten begon de film eindelijk. Lachend In de pauze zijn we dan nog om een pak popcorn geweest, die we natuurlijk volledig hebben uitgegeten. Na de film kwam MissD. nog mee naar mijn huis, waar we nog eventjes op msn hebben gezeten. Nu is ze juist weg en typ ik dit berichtje.

Zo, dit was mijn dagje tot nu toe, hopelijk hebben jullie allemaal zo'n superdagje beleefd. En zo niet, het komt nog wel!
Groetjes! X.

18:44 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Nu ja, ik moet donderdag om mijn boeken..
Ben benieuwd want ik ga mensen zien van mijn nieuwe klas!

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 27-08-07

Dat slakkenfilmpje klonk anders wel leuk. ;)
groetjes

Gepost door: Nele | 27-08-07

:-) jaja het nieuwe schooljaar komt dichtbij
geniet nog van die laatste dagen van de vakantie
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-08-07

Als je even gaat bijlezen op mijn blogje zal je ook wel merken dat ik gisteren ook een super dagje heb beleefd, net zoals jij, maandag !
Goretjes en maak er nog een fijne dag van !

Gepost door: Fairytaleboy | 29-08-07

Ja, zoals fairytaleboy hier al zei, ook wij hebben een superdagje gehad..
Groetjes en bedankt voor je reactie.. ;-)

Bye!

Gepost door: Fairytalegirl | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.