02-09-07

Boek uit + laatste dagje...

Waaw, het is me gelukt! Mijn superdikke boek (oké zo dik ook weer niet) is uitgeraakt voor de eerste officiële schooldag van dit schooljaar. Het boek, de dollarprinses, geschreven door Karyn Bosnak is echt een aanrader. Volgens de flap is het een zeer humoristisch boek, maar dit moet je wel met een korreltje zout nemen. Echt platgelegen van het lachen heb ik niet. Waarom het dan wel zo'n tof boek is?? Eerst en vooral is de manier van vertellen heel tof. Ze verteld eerlijk hoe ze zich voelt in bepaalde situaties. Verder is het ook een waargebeurd verhaal, wat het toch dat tikkeltje extra geeft.
Ik ben echt blij dat ik dit boek gelezen heb. Ik ben nu niet alleen beschermd tegen de shop-aanval en zijn mogelijke problemen, de laatste 3-4 hoofdstukken van het boek vond ik nog het best! Daarin vertelt de schrijfster je echt een paar levenslessen, en alleen daarom al vind ik dat je het boek zeker moet lezen! Je leert echt iets van dit boek. Ook is de site waarover gesproken wordt echt en bestaat de link nog steeds, waardoor je ook tijdens het lezen een idee hebt waarover ze schrijft en je de site kan bezoeken. Ergens vind ik dit wel een leuke extra. Nu ja, uiteindelijk beslissen jullie nog zelf of jullie het lezen hé!

Verder is het ook de laatste vakantiedag voor velen van ons. Echt jammer vind ik het niet. Eenmaal ik al mijn klasgenoten terugzag begon het wel te kriebelen. 2 maand vakantie is ook meer dan genoeg voor mij, kheb dan persoonlijk liever 1.5 maand vakantie en dan nog ergens 2 weekjes tussenin. Nu ja, strax ga ik nog mijn rugzak mogen maken. Al die boeken krijg ik er nooit in, dat wordt dus kiezen! Aan alle studentjes morgen een toffe eerste dag gewenst!

Vanavond ga ik trouwens nog naar mijn oma, en het zijn mosselen. Als er nu een iets is wat ik niet lust is het... vis (behalve kabeljauw, zalm en scampi's) Jullie zien morgen wel of ik het overleeft heb! Ciaow Kus

13:24 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey, Hopelijk overleef je die mosselen zodat je er morgen een superplezante dag van kan maken.
Groetjes

Gepost door: la fille | 02-09-07

Lijkt wel een tof boek, mss zoek ik het eens in de bib als ik zin heb!:-))

Hé doe jij boeken mee de eerste schooldag?:-O
Ik hou het bij een cursusblok hoor!
Amuseer je morgen!

Groetjes

Gepost door: Romina | 02-09-07

Hmm, mosseltjes, ik begin er gelijk van te watertanden. Mijn moeder had er vorige week ook gemaakt, een nieuw recept en het was niet te vreten. Geef mij maar mosseltjes op grootmoeder's wijze.
Dat boek lijkt me echte chicklit, misschien lees ik het wel eens als ik zin heb in een "verstand-op-nul-boek" zoals ik die meestal noem.
groetjes en veel sterkte voor je eerste schooldag

Gepost door: Nele | 02-09-07

Als mijn boek uit is, ga ik ook eens gaan kijken in de bib! ;-)
Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.