03-09-07

Eerste schooldag...

Deze morgen om 7.00 uur ging de wekker af, veel te vroeg! Na nog een 10-tal minuutjes te soesen dan toch maar opgestaan, te laat komen op de eerste dag zou niet echt een goeie indruk nalaten. Vlug een kommetje met chocolade-cornflakes gegeten en we waren er klaar voor. Na een fietsrit van 5 minuten kwamen we rond 8.07 aan. Even gewacht op Miss D. and we were ready for action. Na eventjes in de turnzaal te hebben gebabbeld mochten we eindelijk naar klas. De eerste 2 uurtjes natuurlijk de gebruikelijke papierwinkel ingevuld, tips en suggesties meegekregen, ... Na de speeltijd hadden we dan de eerste les, natuurkunde. Niet direct een tof vak om mee te starten maar jah,... (krijg juist de ingeving dat ik nog op elov moet! :o) De les zelf viel nog mee, alleen hebben we al vanaf de eerste les een huiswerk mee! Kan het nog erger?? Nu ja, daarna hebben we nog geschiedenis gehad... een quiz, twas wel leuk. Op een toffe manier hebben we toch de verschillende periodes herhaald. In de middagpauze natuurlijk veel geroddeld en bijgepraat. De eerste les na de middag was L.O. We kregen te horen dat we de enigste klas van het school zijn waar jongens en meisjes samen turnen hebben. Echt superenthousiast waren we niet maar ja, we zullen er toch aan moeten wennen. Morgen beginnen we zelfs met lopen, de jongens gaan ons meisjes zeker 3 keer dubbelen hé! Verder nog nederlands en economie gehad en dus de inhoudstafels overlopen. Al bij al viel de eerste dag dus nog mee! We'll see tomorrow if it's as nice again!

19:47 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Mij klinkt het nog altijd als een horror-verhaal in de oren. Ik had echt een hekel aan naar school gaan.
groetjes

Gepost door: Nele | 04-09-07

Goedemorgen ik wens U nog een aangename dag en hopelijk blijft het zonnetje schijnen...liefs

Gepost door: athea | 04-09-07

leuk dat er iemand toch een leuke eerste schooldag heeft gehad, bedankt voor je medeleven, maar het gaat nog altyd niet beter..
kus.
x

Gepost door: Lieselotte. | 04-09-07

hey, Amai wij gelukkig nog geen huiswerk op de eerste dag, wel al op de tweede pfff.
Veel plezier de komende dagen in't school
Groetjes

Gepost door: la fille | 04-09-07

Hey,
ik wou dat ik al naar school ging, want ik verveel me een beetje!
Nice story btw !
En van dat LO, dat de jongens jullie 3 keer gaan dubbelen is niet altijd waar, ik ben ook een jongen maar ben niet zo een goede loper, ik doe dat ook niet graag, dus ja
..
Ik zou ook jou willen bedanken om mijn blogje blijven te lezen, want zonder bezoekers stond ik nu niet in de kijker! Dus veel dank daarvoor!!
Groetjes en nog fijne avond (nacht)

Gepost door: Fairytaleboy | 04-09-07

Hey!
Elov, oh, ik haat dat he, ik ben zelfs mijn gebruikersnaam vergeten..

Veel succes bij lo! ;)

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 05-09-07

brrrr, als ik dit hoor ben ik blij dat ik nog even uitstel van executie krijg! Goeie moed!

Gepost door: camille | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.