05-09-07

Waarschuwing!

DEZE POST WORDT ZEER NEGATIEF! GELIEVE NIET TE LEZEN INDIEN JE EEN GOED HUMEUR HEBT, DAN IS HET DIRECT OVER. NIET DAT IK MEDELIJDEN ZOEK, HET MOET ER GEWOON EVENTJES UIT!

Zoals al in de vorige post vermeld hebben we dus lo met de jongens vanaf nu. Dat betekent dat we nu eindelijk deftig turnen hebben. (de vorige lerares was nu niet echt actief bezig enzo). Dinsdag hebben we dus 3 keer 6 minuten gelopen, wat eigenlijk zo lang niet is. Toch ben ik weer geradbraakt en het hangt me de voeten uit. Van mei tot eind juni heb ik al volledig in de knoop gelegen, letterlijk dan. Niets functioneerde nog zoals het zou moeten. Echt alle gewrichten en spieren deden zeer. Na een hospitaalbezoek, foto's, scannen en andere brol later hebben ze niets gevonden. Indien het terugkwam moest ik terug op visite....

En ja hoor, het is volledig terug! Na deze korte fysieke inspanning zit ik sinds gisterenavond met rugpijn, pijn in de enkels, knieën, kuiten, billen, .... Het is echt niet meer normaal. Sinds deze middag geraak ik amper nog uit mijn zetel, laat staan dat de trap afgaan nog lukt...

Wss sta ik dus binnen een paar weken weer in het a-z als het niet betert, en ik ben de pijn echt kotsbeu! Als ze me dan nog vertellen dat ik geen 4 uur meer mag/kan dansen wordt ik zot! Leuke vooruitzichten noemen ze dat!

Tot zover deze hatelijk negatieve post, in de volgende vertel ik jullie hoe het nog met me gaat op school en andere...

19:15 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oei das inderdaad niet zo fijn. Ik hoop dat ze er snel iets aan kunnen doen.
groetjes

Gepost door: Nele | 05-09-07

Hey,

kop op é !! Dat komt allemaal goed, en ik zou gewoon een briefje laten schrijven dat je niet mag mee turnen, ik hoop dat je nog kan dansen want ik dans ook am 12 jaar en moesten ze mij nu zeggen om te stoppen met dansen, ik zou er aan kapot gaan !!
Probeer er het beste van te maken !!
Groetjes, slaapwel

Gepost door: Fairytaleboy | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.