15-09-07

Druk weekend....

Het is alweer veel te lang geleden dat ik nog iets gepost heb, ik weet het! Nu ja, bij deze is er dan weer iets nieuws gepost!
Gesport dat ik de voorbije dagen gedaan heb, niet normaal. Ik ben kapot, kheb waarschijnlijk meer gesport dan in de 2 maand vakantie! Een uur basket, 2*30 minuten lopen, een uur dans, ... En zeggen dat we morgen nog de 60 km gaan doen bij kroenkelen (soort de gordel maar dan rond Brugge). Echt bekaf zal ik zijn... jongens toch! Wanneer ik huiswerk ga maken is dan ook nog ten zeerste de vraag. K'heb vanavond al 2 uurtjes bezig geweest, en 'k zou nog zo veel meer moeten doen! Vanavond was er een supertoffe fuif, en daar kon ik ook al niet naartoe! Echt jammer maar ja, niet blijven piekeren hé!
Deze morgen zelfs gaan shoppen! Een nieuwe rugzak van Dakine, een kleedje (zo'n ding met print je snapt wel) en een Stoffen jas! Echt cool! Deze middag zijn we dan ook nog een rondrit gaan maken in de haven van Zeebrugge vanwege het 100-jarig bestaan van de haven. Eigenlijk zag ik er enorm tegen op maar al bij al is het nog meegevallen!
Conclusie: dit wordt een druk weekend en ik ga maandag moeite hebben om niet te slapen in bepaalde lessen!
Geniet nog van jullie weekend!Cool

20:34 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: haven, shoppen, dans, brugge |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.