29-09-07

Superdagje

Gisteren was echt super! De dag begon zeer vroeg, maar het was de moeite waard. Eerst zijn we met de bus naar Brussel centrum gereden, waar we een gidsbeurt door de stad kregen. De rondleiding eindigde om 12.00 uur op de grote markt en dan mochten we iets te eten zoeken. Het werd een croque-monsieur met een colaa'tje voor mij! Echt lekker en vooral véél! Nu ja, daarna nog vlug effe geshopt en een nieuwe sjaal gekocht, een arafatsjaal, echt supermooi! Snamiddags nog naar de tentoonstelling van Da Vinci geweest in de basiliek van Koekelberg. Echt interessant was het niet maar ja! Het was met zo'n bakje die je naast je oor moest houden, en de stem van de meneer die sprak stak op een eind echt tegen!

Savonds dan Milk inc. Tegen rond 20.15 kwamen we toe, mooi op tijd. De show was gewoonweg super! Bleek dan nog dat we de duurste en dus beste plaatsen hadden, dus de avond kon niet meer stuk! Zeker een aanrader voor de mensen die nog naar de show van zondag willen!

Tenslotte zou ik nog willen vermelden dat ik maar 1 iemand kon meevragen en dus moest kiezen tussen 2 mensen, ik heb dan maar voor de grootste fan gekozen, wat al bij al de beste beslissing leek en nog steeds is! Wie hier niet mee akkoord is.. Het is gepasseerd! Deal with it!

Groetjes!

20:37 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: milk inc, brussel, school |  Facebook |

Commentaren

Dat klinkt leuk!
en je had geluk bij milk inc...!
Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 30-09-07

Tuurlijk is het gepasseerd en ik vind het ook totaal niet zo erg maar je mag me gewoon nie meer aan het lijntje houden oke ? Ik kan er mee leven als ik beste vriendin nummer 2 ben, ook een heel mooie plaats hoor, maar je moet me gewoon niet zotmaken door me wijs te maken da ik ook nummer 1 ben, dat kan nu eenmaal niet. Nog altijd even goeie vriendinnen en je moet weten da ik nog altijd even veel om je geef en da nooit zal veranderen maar je moet iemand voor de andere nemen, en zo is het leven. Dus maak me niets meer wijs oke ? Merci.
Wel cool da je naar Milk inc bent geweest, ik ging normaal ook gaan maar door een paar problemen is d a toch nie gelukt dus ja...

Gepost door: Gewoon nummer 2, einde discutie | 03-10-07

Nog heel veel succes op school!

x

Gepost door: Fairytalegirl | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.