13-11-07

Pedagogische studiedag...

Vooral niet jaloers op me worden, das nergens voor nodig! Het wordt een wat ik noem 'blokverplichte-studiedag'. Lang uitslapen zat er al niet bij vandaag, logisch ook als er 3 mensen wel opstaan en alle drukte weer eens een feit was. Nuja, echt jammer vond ik het niet. Smorgens om een pizza voor deze namiddag en om boterkoekjes. Ik mag me toch wel eens goed verwennen hé, dacht ik zo! Nu is het zo rond 10.00 uur en heb ik al m'n oefening voor frans afgewerkt en m'n sb van economie verbeterd. Vanamiddag wordt het duits en wiskunde denk ik. Aangezien we een heel lastige leerkracht hebben voor duits en er vrijdag sb is, is het nu al blokken geslagen. En dan moeten we morgen ook nog eens een interview van 3 minuten vanbuiten kennen en dan afnemen van een klasgenoot, echt zo'n domme spreekoefening hé! Nuja, eigenlijk vind ik het zo erg nog niet, dit blok-dagje. Ik had er nood aan en tergelijkertijd zit ik eens niet een hele dag in onze drukke klas. Van maandag tot donderdag valt onze klas nog mee hoor, maar de vrijdag ben ik altijd bekaf, en onze klas is dan precies nog levendiger dan anders! Maar nu ben ik weg, ik heb een aflevering aspe-kijken verdient! Hopelijk hebben jullie ook een toffe dag! X.

10:11 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: school, leren, duits, aspe |  Facebook |

Commentaren

Mag ik toch een beetje jaloers zijn?
Ik had deze voormiddag 4u(jaja, aan eeeen heeeel lang stuk) Gezondheid en welzijn:s; En dat is een lkr wie ik de kop kan insmijten:s.
Dan 2u Nederlands en dan twee uur studie omdat die van engels zin had om ziek te zijn, niet erg want we mochten om 16u buiten ipv 16u15:p
Leren, hehe, zou me er ook es mee moeten bezig houden:p
Leuke blog!
x

Gepost door: Linde_x3* | 13-11-07

ik ben terug.. de afkickverschijnselen werden me teveel :)

Gepost door: Fairytalegirl | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.