25-11-07

Na een weekje afwezig eindelijk terug!

Druk druk druk, de beste manier om mijn week samen te vatten. Maar ik heb nu even geen zin om over school te beginnen!
Echt veel is er nu eemaal niet gebeurt deze week, maar toch. Het dansen was zoals elke week weer super! De jazz en techno zijn echt zo tof! Ik verlang nu al naar het dansfeest van eind mei! De funky new style is minder leuk, maar het is gewoon niet echt mijn stijl. Waarom ik het dan doe? Simpel, ik wil die stijl ook onder de knie krijgen! Enja, waarschijnlijk is het ook niet zo tof omdat we iedere keer met een ander dansje beginnen. We zien wel de komende weken of het leuker wordt!
Ik ben ook nog altijd een beetje ziekjes, dus veel actiefs heb ik nu eenmaal niet ondernomen deze week. Het aftellen naar mijn B-day gaat natuurlijk ook voort, alleen jammer dat de examens er nog tussenzitten. Deze week is het nu de zogenaamde sper-periode, een week waar van iedereen verwacht wordt al te beginnen leren voor de examens. Ik zeg niet dat ik niets ga ondernemen van leren, maar meestal houdt deze week bij mij maar 1 ding in : samenvattingen maken en checken of alle woorden van de taalvakken in een lijst staan. Nuja, ergens zijn we dan toch ook voor 't school bezig! Oja, ik heb ook nog een boek uitgelezen.  De IT-girl, onweerstaanbaar. Het is al het derde boek in deze reeks van Cecily Von Zigesar. Ik vind het persoonlijk wel een leuk type boeken. De rijke tieners van engelse afkomst die op internaat zitten. Alle problemen met hun vriendjes, de jaloesie,...
Ik denk wel dat je het type boek leuk moet vinden, anders begin je er beter niet aan. Straks begin ik weer aan een volgend boek, waarvan de titel me nu even ontglipt. Ik laat jullie wel weten wat ik daarvan vond!

Tot de volgende post! En o ja, indien jullie nog boekentips hebben, vuur maar af! Ik lees graag een paar toffe boeken in de kestvakantie!

16:09 Gepost door Asjuuh in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ziek, dansschool, sper, it-girl |  Facebook |

Commentaren

HEJ! merci vo j postje, en wor ma snel weer beter meid :)
En je mag je aan een online verjaardagskaartje verwachte :p KNIPOOGJE. BB. ZOEN. XX

Gepost door: Fee | 25-11-07

Jij houdt van "chicklit" niet? Dan lijken de boeken van Jill Mansell me wel iets voor jou.
groetjes

Gepost door: Nele | 26-11-07

Ook bij mij is het zo druk .. Je bent niet alleen hoor ;-)

Grtjs x

Gepost door: Fairytalegirl | 26-11-07

Ik ben bezig in de laatste harry potter..
echt verslavend!


grtjs x

Gepost door: Fairytalegirl | 28-11-07

De commentaren zijn gesloten.