29-11-07

Het is zo mijn weekje niet...

dat is een van de dingen die ik nu zeker weet! Zoals mijn trouwe lezertjes ongetwijfeld al weten behoort een aanslepende hoest al 2 weken tot mijn vriendjes. Vriendjes die ik liever kwijt wil geraken. Vanmorgen weeral opgestaan met hoofdpijn, draaiingen en een rommelende maag. Conclusie: vandaag geen school voor mij!
Dan maar een bezoekje aan de docter gebracht! Na een hele uitleg kwam hij tot de constatatie dat ik in een visieuse cirkel beland ben! Het begon volgens hem met een verkoudheid. Die is over, maar de hoest bleef. Daardoor ontstook mijn keel, waardoor ik weer moeilijkheden kreeg met ademhalen door slijmvorming en dus nog meer hoestte (zo'n zin eigenlijk) en waardoor uiteindelijk mijn longen en vooral maag ook begonnen tegen te stribbelen.
Nu ligt er dus een hele apotheek op de keukentafel! Ik zit aan ongeveer 15 pillen per dag de komende week en dan nog eens 4 maal per dag een puffer! En dat neemt een mens pillen omdat de maag van streek is?? LOGISCH!
Nuja, komt daar nog eens bij kijken dat ik en miss D nu een spreekoefening van frans hebben gemist (geen idee of ze het erg vond eigenlijk:d). Ze ging me straks eens bellen dus dat weet ik nog niet!
Morgen is er trouwens een fuif van mijn zusje (niet m'n echte zus voor de duidelijkheid, we noemen elkaar zo) waar ik dus zeker naartoe ga. Ziek of niet ziek! Uiteraard krijgen jullie ook daar een verslagje van de komende dagen! Eerst moet ik dringend beginnen nadenken over wat ik ga aandoen, wat heel moeilijk is!

Oohja, vanmiddag heb ik nog naar pride&prejudice gekeken, een mooie film die ze gisteren op vijftv hebben uitgezonden. Normaal gezien ben ik niet zo voor films die zich in het verleden afspelen, maar de verhaallijn was zeer mooi, net zoals de muziek. En natuurlijk speelde keira knightley haar rol supergoed, wat we van haar gewoon zijn! Een echte aanrader!
En dan nog een nieuwe clip van de week!
Happy ending - Mika!
Pure feel-goodmuziek en een supernummer! Ik word er nu al vrolijker van...

Nu ga ik nog even rusten! Hopelijk heb ik morgen beter nieuws! Nog een prettige donderdagavond gewenst!

17:15 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: ziek pride prejudice |  Facebook |

Commentaren

Leuke en originele clip! En ik ben blij eens een traag nummer te horen van Mika. Ik vind het heel mooi! Jep, van zijn up tempo-nummers word ik ook helemaal vrolijk!

Verzorg jezelf maar goed, hè. En maak het op dat feestje toch maar niet te laat: jezelf forceren is nooit goed.

En "Pride and prejudice" heb ik hier op dvd: zo'n schone film. Ik hou wel van kostuumfilms.

groetjes

Gepost door: Nele | 29-11-07

ocharme... ziek! véél suc6 met de examens
x

Gepost door: mattias | 29-11-07

De commentaren zijn gesloten.