02-12-07

Fuif!

Zoals in mijn vorig postje al vermeld was het vrijdagavond fuiven geblazen! Om 22 uur had ik met een andere vriendin afgesproken en ongeveer 5 na gingen we de zaal binnen. De fuif was echt superleuk, goeie muziek en sfeer enzo.. en toch ben ik voor de 2e keer op rij (vorige fuif was het ook zo) vroeger moeten doorgaan. De fuifzaal werd namelijk niet verlucht en gerookt dat er werd! Ik was echt geschokkeerd jong! allemaal mensen van 16-17 jaar die de ene na de andere sigaret opstaken! Met mijn ontstoken keel enzo kon ik gewoon niet naar behoren ademhalen en werd ik weer ziekjes! Nuja ik weet 1 ding, zo'n bucht steek ik nooit in mijn mond!
Stonken dat mijn kledij deed na amper 2 uurtjes in die rook te hebben gestaan!

Oohja, dit is waarschijnlijk mijn laatste postje voor de exames! Woensdag begin ik al met 4 uur economie wat echt zwaar is! Volgend weekend (vrijdagmiddag) mogen jullie je al aan een tussentijds verslagje horen! Hopelijk duimen jullie allemaal voor mij, net zoals ik dat voor jullie zal doen!
Suc6 iedereen, we slaan ons samen deze moeilijke tijd door! X.

21:39 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: school, examens, fuif |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes met je examens! Ik zal meeduimen voor je!
Lieve groetjes

Gepost door: Romina | 02-12-07

Heel veel succes met je examens!
Ik heb weliswaar geen examens, maar vanmiddag duik ik ook in de boeken om samenvattingen te maken: Algemene Psychologie en Argumentatieleer.
groetjes

Gepost door: Nele | 04-12-07

Gewoon omda ik je graag zie (in betekenis van hartsvriendin (om vergissingen te voorkomen) ) Hey schatj, sorry voor al dat rook-gedrag (al moet ik je er wel op wijzen dat ze een stuk ouder waren hoor :p, de rokers waren gemiddeld toch wel rond de 18-20 jaar). Mijn kleren stonken ook enorm, maar ik wou ze niet verbieden te roken, en verluchten konden we niet omdat de ramen niet mochten openstaan voor het nachtlawaai (aangezien et pas na 22u begon). Ik heb daar gelukkig niet zoveel last van, maar ik ben idd vergeten rekening te houden met mensen die daar meer last van hebben. Mijn excuses daarvoor. Maar nu ga ik je laten want ik ga ook gaan leren (ik vermoed dat ik jou prachtig voorbeeld kan volgen :p) en kga natuurlijk super hard (tot ik er duimkrampen van krijg) duimen voor je. Nogamaals merci voor je prachtig cadeautje, en nu op naar jou verjaardag hé !
x Het ex-feestvarken x

Gepost door: Bieke | 04-12-07

Dat lees ik graag, se! Roken stink!

Oh, en veel succes met je examens! Ik begin overmorgen met de examens, ook economie :)

Gepost door: Glenn | 04-12-07

Heel veel succes!

Enneuh; ik ben ook HELEMAAL tegen roken ;-)
ik snap niet wat er zo stoer aan is...
Grtjs !

Gepost door: Fairytalegirl | 05-12-07

Eikebahh!!! Roken is toch zo ongezond, en het stinkt verschrikkelijk, ik snap niet waarom jonge mensen er hun leven willen voor opofferen, maar ja, het is hun zaak, hé, hun leven, hun lichaam.

Véééééééél succes met je examens,
:-)

Gepost door: Elien'tje | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.