20-12-07

Top 5 Liedjes!

Nja door de kerst- en nieuwjaarsperiode kwam ik op het idee om hier mijn 5 favoriete songs ever te plaatsen! Het lijstje volgt hieronder met de nodige commentaar.... Ik zou het trouwens enorm apprecieren moesten jullie ook jullie top 5 achterlaten! Zo kom ik misschien nog nieuwe songs tegen of songs die ik (schandalig genoeg!) vergeten ben op te nemen in mijn lijstje!

1) I Apologize - Krezip       natuurlijk een topsong, maar tergelijkertijd ook het eerste engelstalig liedje die ik als klein meisje voluit kon meebrullen! Ik krijg er nog altijd kippenvel van!

 2) Beautiful - Christina Aguilera      Waaw, de kracht waarmee ze deze tekst zingt! En de tekst is zooooo waar! Gewoon haar beste nummer waarmee ze waarschijnlijk veel mensen iets heeft bijgebracht!

3) Wonderwall - Oasis                  Het enige nummer van deze groep die ik echt ken! Waarschijnlijk schandalig maar jah... Weeral een liedje die ik van voren tot achter kan meebrullen en die ook weer kippenvel achterlaat!

4) To lost in you - Sugababes           Fantastische samenzang van 3 prachtstemmen en hun beste nummer!   Vooral de tekst doet het hem hier!

5) My happy ending -  Mika                Mijn favoriete nummer op de eerste plaat van Mika. Een nummer waarbij je gewoon niet op je stoel kan blijven zitten!


Het verslagje van de voorbije dagen volgt morgen! Laat die lijstjes maar stromen! X.

20:44 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: topsongs |  Facebook |

Commentaren

"Beautiful" is inderdaad 1 van de betere liedjes van Christina Aguilera, maar "Hurt" vind ik nog veel mooier eigenlijk. Maar op haar ballades na is Christina haar muziek niet zo mijn ding.
Krezip vind ik wel ok, maar nu ook niet de beste groep die ik ken. Mika vind ik leuk. En ik ken ook alleen maar "Wonderwall" van Oasis, maar ben het liedje een beetje beu-gehoord. En de Sugababes zijn niet zo mijn genre.

Ik heb niet echt een top 5 ever. Liedjes die ik momenteel heel leuk of mooi vind (in willekeurige volgorde):
1) "Mr Zebra" van Tori Amos: Dat moet ik momenteel zelf instuderen voor de zang en het is zo'n leuke en grappige song.
2) "Angel" van Sarah McLachlan: Dat moet ik ook instuderen en het is heel mooi, prachtige akkoorden en een heel mooie tekst.
3) "Zuster" van Kommil Foo: Dat liedje liet mijn zangjuf me horen vorige week en ik vond het heel mooi.
4) "Joskesong" van Laïs: Ik heb deze week de laatste cd van Laïs gekocht en dit vind ik een van de mooiste nummers eruit.
5) "Emma" van Eva De Roovere: Het liedje dat de titelsong was van de tv-novelle Emma. Omdat ik het een prachtige novelle vond en omdat het liedje ook heel mooi is. En ik heb die cd van Eva De Roovere net vorige week gekocht.

Liedjes die het waard zijn om mijn mooiste liedjes "ever" te zijn, zijn eerder oude liedjes, zoals "Honesty" van Billy Joel, nummers van Queen (Somebody to love,...),...

groetjes

Gepost door: Nele | 22-12-07

Ik zou eens moeten kijken; ik zal eens een lijstje maken voor jou! ;-)

Leuke nummer 1 trouwens! :)

x

Gepost door: Fairytalegirl | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.