24-12-07

Waarschuwing: zeer lange post!

Begin vooral niet te lezen als je maar 2 minuutjes tijd hebt! In dezepost volgt namelijk het verslagje van woensdag tot maandag en er is héél veel gebeurt vergeleken met mijn soms zo saaie leventje! Maar oké, laten we beginnen met woensdag!

Mijn verjaarag! Sweet 16!
Woensdag om 8.30 opgestaan (I know,vroeg aangezien ik geen school had!). Ik ging er nu eenmaal van uit dat je maar 1 keer jarig bent in een heel jaar en dat die dag dan zo lang mogelijk moest duren, en ik dus niet de ganse dag in mijn 'nest' zou blijven liggen. Het mocht nog zo'n warm bedje zijn. Eenmaal beneden aangekomen vond ik een briefje van mijn mama. Ze was al vertrokken naar haar werk en er stond: 16 dikke zoenen voor mijn musje! X. Mams!
Echt keilief vond ik het, nuja soms moet een mens niet meer hebben hé! Dan ontbeten en beetje in de zetel gerelaxed en naar katarakt gekeken (tv-programma van één). Smiddags hebben we dan njam njam lasagne gegeten! Voordeel van jarig zijn, je kan iets lekkers ongezonds kiezen! Snamiddags ben ik dan echter vertrokken en hebben mijn ouders mij niet veel meer gezien. De planning? Schaatsen! We zijn met een bende van 7 vertrokken naar de indoor-piste van Brugge! Het was echt plezant zulle! Alleen jammer dat ik er weer in geslaagd ben om in de laatste 3 meter voor de 1e keer te vallen! Bijna niet gevallen... BIJNA!
Savonds ben ik met B. dan nog gaan dansen en het was echt supertof! We waren maar met 6 (normaal 11) maar we hebben ons echt geaumuseerd. IK had 1 les gemist door de examens en dat stuk heb ik nu helemaal opnieuw uitgelegd gekregen. Alleen jammer dat al onze spieren zo tegenwerkten! Echt niet normaal hoor! Tip: ga nooit een middag schaatsen en dan dansen! Daarna eindelijk naar huis voor het avondeten, gourmet! Jihaa superkeuze van mezelf hoor! Zo lekker vleesjes bakken (en vééééééél ajuin) in je eigen pannetje.. njamnjam het heeft gesmaakt! Savonds hebben we dan nog onze zomerreis geboekt! De 6e juli vertrekken we voor 2 weken naar Salzburgerland, Oostenrijk! Weeral mijn favoriete vakantieland! Een tof einde voor een fantastische dag!

Donderdag!
Rapportdag! Help! Oké om 9.30 begon de miserie! We moesten allemaal apart de klas in voor onze bespreking met de leerkracht! Dit was de eerste keer dat het zo gebeurde.. Moet ik jullie nog vertellen dat dit weer extra stress teweeg bracht?? Nee dus! Nuja eigenlijk moest ik van mijn ouders 70% hebben, wat me voor de eerste keer in 5 jaar niet gelukt is. Het zijn er 68 geworden! Nuja eigenlijk vind ik het maar normaal, iedereen zakt toch naarmate het moelijker wordt? Mijn ouders bevestigen deze redenering niet maar ja... Ik heb 1 buis voor mijn proefwerk zelf van esthetica. Best raar, het was goed gegaan en voor mijn dw had ik 95%! Nuja wakker heb ik er niet van gelegen hoor! Ik heb nog altijd 68 hé!
Vrijdag was gewoon de mis bezoeken op school, daar ga ik geen volledige aparte onderverdeling voor maken denk ik!

Zondag!
Gisteren zijn we naar meubelen gaverzicht geweest en naar okay meubelen. Echt een leuke dag! We hebben nieuwe superzachte kussens gekocht voor in de zetel en ik heb mijn verjaardagscadeau gekregen! Een prikbord... van glas! Haha oké een prikbord was de bedoeling... Een magnetisch glazen bord is het geworden. Je kunt er dus met magneten op en je kunt er ook met een stift op schrijven.. momenteel hangt het nog niet aan de muur maar als ie er hangt zal ik proberen een foto op mijn blog te zetten! Proberen hé want mijn foto's zijn lijk altijd te zwaar!
Maandag!
Vandaag is het een beetje relaxen, straks opzoekwerk doen voor engels, over warwickshire. We hebben daar met pasen een spreekoefening voor dusja ... En tijdens schoolperiodes vind ik de tijd niet om zo'n dingen op te zoeken...
Vanavond ga ik op bezoek bij mijn tante, de volledige familie van mijn mama's kant komt daar samen... Stiekem weet ik al lang wat ik krijg maarja... Om dat te weten zullen jullie morgen keer terug moeten komen hoor!

Alvast een prettig kerstfeest gewenst aan iedereen hé! Amuseer jullie vanavond!

11:12 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: kerst, verjaardag, schaatsen, dansen, cadeaus |  Facebook |

Commentaren

Hey! jaja, twas idd een zeer lag postje, maar zeker de moeite waard om te lezen :-)

proficiat met u 16 jaar, hé !!!! tleek precies een tof dagje te zijn, eerst schaatsten en dan es ne keer goe gaan dansen, maar ik zal de tip onthouden, hoor! :-)

ook voor jou prettige kerstdaagjes!!
-xxx- ;-)

Gepost door: Elien'tje | 24-12-07

Sterren op het ijs nagevolgd op u verjaardag? ;) Het is feitelijk wel een toffe manier om u verjaardag door te brengen, da's waar. En je hebt gelijk wat je zei: van je verjaardag moet je zo lang mogelijk genieten! :)

Zo'n glazen prikbord, dat klinkt wel interessant vind ik. Het lijkt alvast veel handiger dan een gewoon, hoe je het zo beschrijft.

En voor vanavond en morgen: een zalige kerst! :)

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 24-12-07

Happy birthday!
Wist het niet aangezien ik je blogje nog niet zo lang volg:)
Schaatsen is cool:D (letterlijk en figuurlijk) Ma e moet et wel kunnen:p
x

Gepost door: Linde_x3 | 25-12-07

Fijne kerstdag twinkelende sterren rinkelende bellen...kerstmis is gekomen een tijd om bij weg te dromen...mijn wensen zijn maar kort...toch meen ik elk woord aan iedereen die ik zeg...fijne Kerstdag...

Gepost door: yolanda | 25-12-07

Ho Ho Ho! Zalig kerstfeest!

Gepost door: Fairytalegirl | 25-12-07

De commentaren zijn gesloten.