26-12-07

Kerstverslagje!

Laten we beginnen bij maandagavond. Zoals elk jaar kwam de volledige familie van mijn mamma's kant samen op kerstavond. Vorig jaar was het bij ons te doen, dit jaar dus bij mijn tante. Rond 7 uur kwamen we toe en de sfeer zat er direct goed in. Een lekker glaasje champagne gedronken met paar hapjes. En dan natuurlijk cadeautjestijd! Het heeft me een dubbel gevoel hoor... aan de ene kant ben ik blij dat iedereen dan een spontane lach krijgt en enorm dankbaar is voor wat hij/zij krijgt. Aan de andere kant... sommigen hebben zoveel minder dan wij en zouden er veel gelukkiger door worden! Maar jah, dan denk ik dat ik er beter niet aan denk want ik zou zelf niet meer dankbaar zijn. Ikzelf kreeg eerst en vooral een supermooie pyjama van mijn mama en papa van the pink panther! Hij is echt cool!
Verder kreeg ik nog de cd en dvd van Milk inc Supersized van mijn tante! Weeral heel blij vanwege de mooie herrineringen aan dat concert! En tenslottte kreeg ik nog de nieuwe cd van mijn oma van Anouk, samen met een badeend die eigenlijk een radio is!
decoration 
En ik moet zeggen, die nieuwe anouk is echt veel beter dan ik gedacht had! Ze zingt wondermooi en zelfs in de echte rock-nummers zingt ze in plaats van te schreeuwen. Vooral de teksten zijn supermooi! Een van mijn favoriete nummers is If you were mine.. en die kunnen jullie hier beluisteren! Enjoy!
Alle andere nummers zijn trouwens ook op youtube terug te vinden!
Dinsdag moesten we dan veel te vroeg opstaan  (10 uur al, 2 uur pas in bed!) om naar mijn oma te gaan. Zij had coq au vin gemaakt, echt overheerlijk! Daarna was er nog dessert en avondeten! Kheb nog in mijn boek verdergelezen en monopolie gespeeld met mijn broer! Kortom, het waren 2 plezante dagen! Nu ga ik nog vlug op blogronde, hopelijk amuseren jullie je nog! Doegg

Commentaren

anouk is mooi hé :)
en supercoole badeend!

Gepost door: RedRose | 26-12-07

ds kei lief! ZOOO Blij dak eindelijk 15 ben .. HAPPY CHRSTMAS to you toooo..
XX

Gepost door: Fee | 27-12-07

hallo leuke blog!

groetjes

Gepost door: dreamgirl | 27-12-07

Hey!!! Merci voor je reactie op mijn nieuw blogje
Groetjes Mister Bean :)!!!

Gepost door: Mister Bean | 28-12-07

De commentaren zijn gesloten.