11-01-08

Update...

Wat is er zo allemaal gebeurt de laatste dagen?? Denken....
Wel om te beginnen even vermelden dat onze leerkracht voor duits en nederlands ziek is, en dat blijft tot na de krokusvakantie! Hebben we deze week dus al 4 uur studie gehad! Normaal gezien is iedereen daar blij om! Nu echter niet! We hadden namelijk nog niets te doen hé! Ik heb nu zelfs al een woordenlijst gemaakt voor frans van unité 5 en 6 terwijl we nog niet met 4 zijn begonnen! Aahh kvoel me streverig!
En na 1 week moeten we al 3 boeken lezen voor school! 1 voor nederlands, 1 frans en 1 engels boek! JuujFronsen  Waarom denken de leerkrachten ook altijd dat we niets beters te doen hebben of boeken lezen?
Verder ging alles op school al bij al zijn normale gangetje! En o ja, vandaag was de vervangster van duits en nederlands terug! Echt meevallen doet ze nu ook weer niet... we gingen van de regen (echte leerkracht) naar de drup (stagiair) zoals mijn ma het zo mooi verwoordde!
Nu maandag gaan we met het school naar een franse film 'la doublure' (intypen bij google voor meer info) en hebben we donderdag en vrijdag bezinning! En de woensdagmiddag is er nog een fuif op school met gehandicapte mensen!

OOh en woensdagnamiddag kreeg ik van B. mijn verjaardagscadeautje! Eerst hebben we 2 films bekeken (the perfect man, a cinderella story) met hilary duff. Ze waren beiden prachtig! En daarna de echte verassing... IK kreeg een rug en nek massage cadeau! Echt relaxerend dat dat is jong! Zo'n lekker geurende crèmetjes enzo... totaly ontstresst buiten gekomen! IK ga moeite hebben om een beter alternatief te vinden nu voor haar verjaardag hoor, maar ik heb nog tijd tot eind november dusja! Moet lukken!

Sinds 17.30 ben ik trouwens aan de zieke kant en ben ik een beetje down door vanalles en nog wat ( lees als domme dingen) dus ik ga nu wat rusten en bezinnen! Tot de volgende!

OOhja ik wil eindigen met een positieve noot (een van m'n voornemens trouwens) : mijn blogje bestaat vandaag 200 dagjes! Proficiat aan mezelf en nog een keer bedankt aan al mijn lezertjes! Zonder jullie zou ik het zo lang niet hebben uitgehouden!

Commentaren

Hey hey, proficiat met je 200ste dag he (hier krijg je geen cadeau voor :p). Trouwens, jij moet helemaal geen beter alternatief zoeken voor mij. Je weet toch dat ik van je hou met of zonder alternatief ! Maar nu ga ik slapen (maar eerst nog wa studeren). Morgen duimen voor m'n herex he ! x

Gepost door: Bieke | 11-01-08

hey! bravo voor je 200 ste dag,, dat is al heel wat,
geniet nog van het weekend,hé

groetjes,

Gepost door: Elien'tje | 12-01-08

Asje .. drukke agenda.. jeetje, wij hadden op een dag 4 uur studie.. niets te doen!! en da op de vrijdag, tweekend was wel chill dan :D et laatste uur.. ook studie hebben we me heel de klas zitte kaarte.. wa moetj anders doen.. Nog eel veel plezier. BIZOU
Lott.

Gepost door: Fee | 13-01-08

Heejj,
leuke blog!
Zeker weten eentje die ik ga volgen..
Suus

Gepost door: SuuSjjQ | 13-01-08

Hehe, proficiat met je 200 dagen:p
Th perfect man en a cinderella story zijn inderdaad prachtig:p. Ik ben zowat een Hilary Duff freak, en probeer dus al haar dvd's te verzamelen:D.
x

Gepost door: Linde_x3* | 18-01-08

j reactie was kei lief, .. de boust dak nodig had om door te gaan, you rock !
XX

Gepost door: Fee | 18-01-08

hey proficiat! met je 200 dagjes!!
fijn weekend

groetjes

Gepost door: dreamgirl | 19-01-08

De commentaren zijn gesloten.