20-01-08

Het komt er niet meer van...

Het bloggen... dju toch! Ik vind het echt zo jammer hé, maar ik vind soms gewoon de tijd niet! Zo jammer...
Nuja nu weer even iedereen op de hoogte brengen van wat er gebeurd is...
Maandag zijn we met school naar de franse film
'la doublure' gaan kijken. Een film van maart 2006, maar hij was echt grappig! Een superfilm die je zeker eens moet bekijken als je de mogelijkheid krijgt!
Woensdagnamiddag was er dan een fuif met gehandicapte mensen op school! Echt super was dat... gewoon uit de bol gaan met de meest idiote danspasjes, zonder uit de boot te vallen! Volgend jaar zie je me zeker terug hoor! Donderdag en vrijdag was er dan bezinning, wat wel leuk was! Veel babbelen over jezelf en gesprekken aangaan met mensen waar je anders nooit mee babbeld.. en dan een meditatiesessie tussendoor... we hebben ons geamuseerd!
En de laatse dag werd dan afgesloten op gepaste wijze, zo iedereen een kus geven enzo... bij de ene persoon ging het al was vlotter en minder geforceerd dan bij de anderen maar ja...
Vrijdagavond ben ik dan een nieuwe groep gaan uitproberen om te dansen, de funky jazz niveau ab! Fahrit, de leraar van de zaterdag om 16.15 is namelijk ontslaan enzo dusja! Het was echt tof, zo allemaal dansjes met 'schwung'niveau! Een van de dansen komt uit de film van romeo and juilliet, echt cool! En gisterennamiddag techno, man het was lastig! Heel de tijd bukken en jumpen en met de armen zwieren... geen wonder dat alles nu zeerdoet vandaag!
Jammer genoeg is een van mn vriendinnen gisteren onderweg naar de dansschool aangereden door een auto... ze heeft wat last van de rug, heupen enzo.. hopelijk komt alles in orde! Ik duim alvast de hele tijd! Ik hou jullie wel op de hoogte!
Zo dat was het weer voor voorlopig! Ik ga effe netlog opzoeken! Cool
X.X.X.

14:08 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: dansen, fuif, bezinning, ongeval, netlog |  Facebook |

Commentaren

Hey lieve schat, merci en ik voel het duimen zeker ! tga al beter, stappen gaat al (op trager tempo weliswaar), en zitten met behulp van kussen verloopt ook redelijk pijnloos. alleen heeft die inwendige bloeding echt heel men onderbeen een blauw kleurtje gegeven, nie ze geestig maar ja. Kben nen optimistje e :d Ik sukkel wel enorm met trappen, nooit gedacht da die zo moeilijk konden zijn :d en toen er vanmiddag iemand voor te spelen met een map op men gat sloeg, werd ik efkes bleekwit en voelde de pijn tot in m'n kleinste teen. Voor de rest cvtjes nog, m'n fiets is binnen voor vermaak en langer dan een week kunnen ze men sport nie afpakken hoor (woensdag zul je me trouwens ook in de dansschool vinden ze! al was het maar voor te kijken :p) Oja, der is wel 1 iets da ik redelijk lastig vind, kheb sinds zaterdag nie meer geslapen zonder nachtmerrie, kzie overal die auto en mij of vrienden (waaronder jij ook want je betekend veel voor me) der in slowmotion overvliegen. En da vind ik echt griezellig, maar ja, der staat bijna weer een nieuwe nacht op me te wachten en die gaan we bestrijden met een prins en die maakt alles goed :d Alle , nu snel een computertaak vo nederlands maken en dan zie ik je morgen.
X Je zus X
zjg

Gepost door: Bieke | 21-01-08

Hee! Ahw, ik merk het inderdaad ook erg dat ik steeds minder tijd heb om te bloggen. Dat is wel vet jammer. Je dagen klonken wel erg leuk, behalve dan natuurlijk van je vriendin. Maar het gaat wel weer beter met haar?
En inderdaad, jongens zijn zooo verwarrend.. :P
Liefs

Gepost door: Yaella | 27-01-08

Oei, wens je vriendin dan maar veel beterschap!
Heb je ook netlog? Mag ik je link dan s:p?
Njaa, het bloggen elke dag of elke week is moeilijk, maar ik probeer:p.
Tblijft toch superleuk:p.
En veel succes met je stramme spieren:p
x

Gepost door: Linde_x3 | 27-01-08

drukke week precies, .. Jmrr van je vriendin, khoop da alles goe komt. netlog ? geef s je link dan :D

xx

Gepost door: Fee | 27-01-08

hey ja, jij hebt het de laatste tijd precies ook erg druk gehad, zoals zovelen,hé maar het lijken me wel toffe danspassen, maar daar doen de spieren zeer van, hé, maar dat zal wel weggaan
hopelijk gaat het al wat beter met je vriendin! en word ze terug vlug de ouwe

vele groetjes,

Gepost door: Elien'tje | 02-02-08

De commentaren zijn gesloten.