03-02-08

Vakantie, festival rednoise, eurosong

Jep we hebben eindelijk weer eventjes tijd om nog eens te bloggen! Er is weer zoveel gebeurt de voorbije weken!

Om te beginnen even vermelden dat alles terug goed gaat met B., ze is volledig hersteld van het ongeval!
Deze week ben ik ook een dagje ziek geweest en ben ik dus woensdag niet kunnen gaan dansenFronsen maar ondertussen is alles weer typtop in orde!Cool 
Vanaf vrijdag 16.10 is het ook weer officieel vakantie en ik zie het reuze zitten! Gisteren ben ik gaan shoppen met D. naar het stad en we hebben ons echt weer super geamuseerd! Alle winkels gedaan, gekeken naar de nieuwe trends (flashy-gekleurde-jeansbroekenVerbaasd) en lekker geurende shampoo gekocht! 's Avonds dan gaan dansen, techno, en het was echt supertof en super superlastig! Nuja alle ongezonde snoepjes zijn er weer af! Ik zie echt al zo uit naar het dansfeest van eind mei hé! Niet te doen!
Donderdag of vrijdag ga ik dan ook nog naar atonement gaan kijken in de cinema, en ik zie het nu al reuze zitten! Iedereen zegt dat het een machtige film is dusja :)

Oohja en 19 maart is er op onze school een heus festival, rednoise genaamd! Alle voorbereidingen gaan goed en de site is ook al online!
www.rednoise.be
Zeker eens bezoeken, je vind er alle info op terug!
En nog amper 48 dagjes tot barcelona:) jaaaaaaaaaaaaaaCool

De nieuwe clip van de week is de nieuwe van brahim, waarmee hij deelneemt aan eurosong. Niet dat ik de song het van het vindt, maar mijn dansleraar van september tot december danst mee op de achtergrond dusja! Wel cool!
Nu nog eens vlug op blogronde gaan! Tot de volgende!

Commentaren

Geniet van de vakantie!

Grtjs x

Gepost door: Fairytalegirl | 06-02-08

Hej Bedankt voor je reactie

Ladies@themovies is echt een aanrader om als vrouw verwend te worden. Eerst apperitieven, af en toe wel knappe jongens(gisteren waren de finalisten van Mister Style er), meesytal een knappe film en daarna nog een goodie bag. Dit alles voor maar 10 euro!
Have fun wanneer je gaat!

Greetz Sarah

Gepost door: Sarah | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.