22-04-08

Het wordt druk, and I don't like it!

Waar zal ik beginnen..
Vrijdagavond, wat ik normaal gezien altijd associeer met dansen! Ook nu was het weer het geval! Ik snap het eigenlijk nog altijd niet! Het lijkt alsof ik elke week meer dansfreak-achtig wordt! Meestal hoor je zo van iedereen dat ze het na een eindje (in mijn geval 8-9 jaar) grondig beu worden, afwisseling zoeken in hun hobby's! Raar geval als ik ben, bij mij is dit juist niet het geval! Na 8 jaar begint het al te kriebelen in mijn buikje, van een half uur voor het echt ook begint! En ook na de les, afgemat tot en met, geniet ik er nog steeds van! Een rare vaststelling soms. Hoe ik quasi elke avond op mijn kamertje de muziek opzet en begin te dansen! Eerst gewoon mijn dansjes oefenen, en dan los alles lossmijt, met waarschijnlijk soms hele rare, spastische moves tot gevolg! En toch, op zo'n moment kan het mij niet schelen! Alle stress, emoties, alles vliegt er dan uit! En goed dat ik me dan voel... Soms lijkt het wel alsof dansen het enige is dat me echt nog power kan geven, dat het het enige is dat beslist of ik een goeie dag heb of niet! Ik begin me soms af te vragen of ik echt niet mijn roeping gemist heb en veel vroeger zou moeten begonnen zijn, formatieteam had moeten doen en vooral Ballet! had moeten ondernemen! Want ja, ergens heb ik er spijt van, er nooit aan begonnen te zijn! Mijn techniek zou zoveel beter geweest zijn, en ja ook mijn rugklachten en dan vooral mijn houding zouden zoveel beter zijn geweest! Ooh ja, ballet was nu eenmaal niet cool!
Een ding staat vast, ik kan niet zonder,en in de dansschool zijn ze mij nog lang niet kwijt! Ik blijf dansen, ook tijdens mijn hogere studies, en achteraf sleur ik mijn vriend gewoon mee, naar de salsa en tango-les! Alle toekomstige lieven zijn bij deze gewaarschuwd!
Ook de zaterdag was een fantastische maar afmattende dag! Het begon allemaal met het bezoek aan de plantenkwekerij, waar we om nieuwe plantjes voor in de tuin gingen! Echt raar, maar ook daar kan ik zo van genieten! Rondlopen, zoeken naar mooie planten,... iets dat ik zonder twijfel van mijn papa geërfd heb! Smiddags naar 't stad geweest om danskledij (wit topje, witte bh,... ) Daarna in 15 min van brugge-city naar de dansschool gecrosst! (wat eigenlijk onmogelijk is maar we op een of andere manier toch hebben klaargespeeld! ) En ja, na het uurtje techno was ik zo moe, maar ook zo happy! De zondag nog op familiebezoek geweest en een uurtje geblokt!
Maandag en dinsdag niet veel gebeurt, behalve dan het uurtje dansen in de L.O. (hilarisch, die gasten zien dansen! ) en mijn sb van geschiedenis! ( naar mijn mening slecht gegaan, een 22/25 behaald op een onverklaarbare reden)
En dan nu de titel verklaren.... Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik met pasen geen examens gehad, waardoor de pakken nu enorm zijn! Gevolg: alle leerkrachten geven verschrikkelijk veel sb's! Ik ga proberen om toch zeker 2 keer in de week te posten, maar het wordt moeilijk! Maar ik beloof jullie dat ik het toch zal proberen, de boog kan niet altijd gespannen staan hé!
Nog een prettige week gewenst! X. Asjuuh a.k.a. Dancefreak!

21:23 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: dansen, school, examens, techno, optreden |  Facebook |

Commentaren

Dansen is super ;-)
enneuh, sorry dat ik je stokje nog niet heb gedaan :) ik doe het na de communie ;-)

x

Gepost door: Fairytalegirl | 26-04-08

Bedankt voor je reactie ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | 01-05-08

Ik ben helemaal terug!

Groetjes

Gepost door: Fairytalegirl | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.