16-07-08

Het was me het dagje wel weer....

Gisteren was het de allerlaatste repetitie voor de leopoldfeesten... En natuurlijk moest alles weer mislopen hé, het begint me echt tegen te steken. Zoals ik in mijn vorige post al had gezecht, mochten we meedoen op voorwaarde dat we met minimum 4 waren. En ja hoor, je kunt het al raden, we waren maar met 2! Toen we half in paniek, half in teleurstelling naar het andere meisje sms'ten, bleek dat ze het zogezegd vergeten was en 'niet meer kon komen' omdat ze in gistel zat! Echt geloofwaardig was het niet hoor.... B had maandag nog gebeld om te vragen of ze zeker kwam, en ze heeft ook nog een brief in de bus gekregen... Lees: ze had geen zin en liet ons stikken, net zoals dat andere meisje!
Wij hebben dan met 2 gewoon een sms gestuurd waarin stond dat ze ons lieten stikken en dat we dat niet echt plezant vonden! Waarop we dan een sms terugkregen die naar het andere meisje gestuurd moest worden! B. kreeg dus de volgende sms: Heejj, B. is weer heel de tijd lastig aan't doen, ze stuurt de hele tijd van die lastige sms'n! Ze doet echt irritant, maar wees gerust, kga haar je nummer niet geven! Niet echt leuk om te lezen, zoiets!

We zijn dan maar naar de basin geweest en alles gaan uitleggen, ze kon er ook niet echt mee lachen hoor! Ze ging kijken wat ze voor ons kon doen, aangezien we er al zo lang naar uitkeken! Uiteindelijk heeft ze dan nog de hele avond ons laten dansen, dingen aanpassen, werken aan onze uitstraling... We mogen dus meedoen met 2, op voorwaarde dat we ons voor de volle 200 % geven!

Aan de ene kant ben ik dus wel blij, maar aan de andere kant...
Misschien doet ze het gewoon uit medelijden, en dan is dat ook niet zo leuk hé! Nuja, het is ook raar, we zijn met 3 dansen waar er slechts 2 meisjes dansen, maar die 2 andere groepen zijn lijk Belgisch kampioen enzo, wij kunnen dus totaal niet zo goed dansen! Nuja kijk, we kunnen maar ons best doen zekers?? Jullie horen morgen wel hoe het geweest is! Ik ga sebiet eerst kijken hoe laat ik mijn trein moet hebben hoor:)

Daarnaast is er nog iets anders 'raars' gebeurt! We zijn door een hiphop-zanger uitgenodigd om in zijn videoclip te dansen! Wel tof, wij met z'n 2'en ( we kunnen perfect tesamen wandelen en dansen was zijn uitleg) in een hip-hopclip! Maar wij dansen zelf jazz (iets compleet anders) en oké, we zijn niet lelijk ofzo, maar ook geen modelachtige-personen hoor! Swat, we zien wel wat er van komt zeker?!
De myspace van de groep is deze, wie wil kan een kijkje nemen: http://www.myspace.com/afroboyz2008

Je hoort het, het was een enorm verwarrende dag gisteren, met veel emoties, verwarring, ....
Hopelijk gaan we niet af vanavond, zo met 2 op dat podium, maar jah, indien wel, dan is dat maar zo, we hebben het dan toch tenminste geprobeerd!
Nog een prettige woensdag gewenst en wie wil mag altijd afkomen! X.

10:17 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: dansen, leopoldfeesten, hiphop, videoclip |  Facebook |

Commentaren

Ik wens jullie heel veel succes vanavond! Dat zal allemaal wel goed komen. ;)
Groetjes

Gepost door: Isolde | 16-07-08

Hey,

thx voor je reactie op m'n blog, ma weet je, die kans is open voor iedereen hé ! Die dansstage daar moet je je gewoon voor inschrijven, meestal gebeurt dat wel met een aantal vrienden uit je dansschool, dit gaat elk jaar door, dit is nu al het 6e jaar geloof ik, vorig jaar was het turkije, het is al 3 keer kreta geweest en ook is tunesie. Ma twas dit jaar ook m'n eerste keer, volgend jaar ga ik terug !! Ik zal het je laten weten wnn het is en dan kan je ook gaan, echt de moeite waard! Misschien wat laat maar toch succes vanavond !!
Bye x

Gepost door: Fairytaleboy | 16-07-08

toitoitoi! Ik hoop dat alles goed gegaan is op de Leopoldfeesten en echt chapeau voor jullie dat je met zijn tweeën toch hebt doorgezet. Alleen daarvoor verdienen jullie al een pluim.
Oh, en bedankt voor je verwelkoming op mijn blogje 'gefilmd'.

Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 17-07-08

Het zal allemaal wel goed komen ;-)
Gewoon in geloven :)
Oh; btw; ik zou wel een beetje opletten met dat hiphop gedoe; je weet nooit welke mensen het zijn he.. want bekend zijn ze niet ;-)

Grtjs x

Gepost door: Fairytalegirl | 18-07-08

Vervelend hé als je van anderen afhangt, maar laat nu maar gauw weten hoe het geweest is!

XXX
Destiny

Gepost door: Destiny | 18-07-08

Alweer bedankt voor de reactie :D

Gepost door: Fairytalegirl | 20-07-08

Helaba!
Waar blijft dat verslagje?
Het weer is aan het beteren dus ik wens je een heel fijne verlofdag!
Groetjes,
Xx
Destiny

Gepost door: Destiny | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.