22-07-08

Met een beetje vertraging... het verslagje van de panne!

Ja ik weet het, het had hier eerder moeten staan... maar het was weer zo'n hectisch weekend..
Mijn mama was natuurlijk weer thuis, met als gevolg dat we geen minuut rust kenden. Ze is nogal precies geworden, echt alles moet en zal op de juiste plaats liggen, alles moet direct gestreken worden, ...
Ze heeft me zaterdagavond om 22.30 nog aan het strijken willen zetten, ik heb het uiteindelijk na lang onderhandelen toch niet moeten doen wegens 'moe en te laat', met als gevolg dat ik zondagmorgen om 9.00 uur stond te strijken..
Swat, ik ben blij dat ze thuis was hoor, maar amai, het worden helse dagen eenmaal dat ze thuis komt! Swat, nu finally het verslagje beginnen zeker??

Woensdagmiddag begon alles al rond 13.00 uur! We moesten onze zak maken, en geloof me, je hebt veel nodig bij zo'n optreden! Eten, drinken, 2 paar schoenen, bloesjes, topjes, extra pull voor de koude en ga zo maar door.. Ik ben ong een uur bezig geweest met het maken van mijn zak, maar het was plezant! Om 17.07 moesten we dan oorspronkelijk onze trein hebben in Brugge, en afstappen in lichtervelde! Moest het weer niet passen zeker dat de trein kapot was en niet kon vertrekken?Lachen We hadden dus een 34-tal minuten vertraging, waardoor we onze trein in lichtervelde dus ook misten. Iedereen is dan op een andere trein moeten stappen die uitzonderlijk overal stopte, met als gevolg dat we uiteindelijk zo'n 45 minuutjes TE LAAT! toekwamen in de panne.. Alhoewel te laat, we waren er om 19.00 en de show begon pas om 21.00 uur...
Eenmaal aangekomen hebben we eerst nog een half uur op zoek moeten gaan naar de persoon met de bonnetjes, omdat we deze nodig hadden voor de toiletten en de drank & broodjes. En geloof me, we moesten echt dringend naar de wc (al 2 uur onderweg, veel stress bij m'n vriendin, moet ik er nog een tekeningetje bij makenLachen) Nuja, rond 20.30 was er nog een korte repetitie en hebben we de finale geoefend (zo'n dansje op het einde met alle deelnemers). Ons weer helemaal bruin geschminkt (maar dan ook echt bruin hé, terwijl je da nie eens ziet als je in de tribune zit!) en om 21.10 was het eindelijk zover! We waren alletwee eigenlijk totally kalm tegen dan, echt raar. We stapten op het podium en voelden niets meer! Het was echt 3 min volledig genieten van het moment, genieten van alle blikken, ... Eigenlijk is het gevoel heel moeilijk te omschrijven!
Een ding was zeker, we hebben niet gemist en waren op elke, echt elke tel synchroon bezig! We merkten het zelf ook, en het was raar om te zien dat we echt alles tot de kleinste details hetzelfde deden!
Achteraf zijn we niet meer gebleven tot het einde, dat was nog meer dan 2 uur daar gewoon zitten en dat zagen we niet zitten! We gingen uiteraard langs bij rose, de basin, om te vragen hoe ze het vond en ze was zo lovend, niet normaal! We waren perfect gelijk, onze uitstraling was fantastisch en we mochten zelfs meedoen zondag (gisteren dus) op de fandag van cercle brugge, de voetbalclub! Echt een mooi compliment want normaal waren we niet geselecteerd voor deze voorstelling! We hebben het niet kunnen doen (B is op reis) maar toch... we mochten het normaal doen hé! En het mooiste compliment komt nog, we hebben onszelf echt overstegen en echt een hoger, nog beter niveau bereikt, waardoor we nu nog betere lessen kunnen (moeten eigenlijkStoer) volgen! En uiteraard volgt weer een optreden op de opendeurdag!
Kortom: het was echt een superdag, een dag om nooit meer te vergeten, en ergens ben ik wel blij dat we daar uiteindelijk maar met 2 stonden, de sfeer was veel beter zo!
Voila, nu zijn jullie weer op de hoogte en kan ik nog eens op blogronde! X. Zoenen

11:21 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: de panne, leopoldfeesten, 2, dansschool, podium, wow |  Facebook |

Commentaren

hey! Ben echt blij voor jou dat alles zo vlot verliep, ik wou dat ik kon komen kijken! Misschien kan dat ooit wel eens hé!
Fijne dag nog!
Liefs,
Destiny

Gepost door: Destiny | 22-07-08

Ik stond zondagmorgend ook te strijken; resultaat: een verbrande duim.
Tip: strijk nooit als je nog maar half uitgeslapen bent ;).

Gepost door: Edelweissje | 22-07-08

Heel leuk dagje beleeft dus merk ik,
ik keer er naar uit om dit verslagje te lezen en twas de moeite waard !!
Ik kom je nog even een goedenacht wensen en geniet maar van de zonnige donderdag morgen !!

Groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | 23-07-08

Sorry voor m'n super late reactie. was op idoenakamp, daarna in de ardennen en dan nog op vrijwilligerskamp ... Twas idd een fantastische dag waar ik nog vaak aan denk x

Gepost door: Bieke | 09-08-08

De commentaren zijn gesloten.