04-08-08

Ja, ook ik lag 2 dagjes in het ziekenhuis!

No panic, I'm back healthy!
De titel verteld waarschijnlijk al genoeg, maar ik ga hier toch maar eens het volledige verhaal neerpennen denk ik! Voor jullie, mijn trouwe blogmaatjes, maar ook een beetje voor mezelf denk ik...

Eigenlijk is het al een paar dagjes geleden hoor (lees woensdag, maar jah, nu pas tijd gehad om het allemaal neer te bloggen)
Woensdag morgen werd ik wakker met de meest erge hoofdpijn die ik al ooit heb gehad! De linkerkant van mijn hoofd deed verschrikkelijk veel pijn, het leek wel of er een 100-tal kilo op rustte. Ik heb dan maar besloten om een dafalgantje te nemen (pijnstiller voor wie het niet zou kennen) en verder te gaan doen met de dagdagelijkse taken van een interim-huisvrouw! Ik ben m.a.w. nog beginnen strijken, wassen, ben naar de bakker gereden, ...
Maar jammer genoeg ging de hoofdpijn niet over, ze verslechterde nog, en kreeg ik ook problemen met mijn linkeroog. Tegen rond 9.30 zag ik niets meer op mijn linkeroog, ik kon dus niets zien als het links gebeurde. De pijn werd zo ondragelijk dat ik zelfs als een klein kind heb liggen blèten in de zetel! Mijn pa vreesde natuurlijk direct het ergste en heeft me dan maar meegenomen naar de huisarts. Daar dacht men direct aan migraine, maar doordat mijn zicht zo slecht was en er een kleine storing was in mijn plaatsingsgevoel (als ik mijn linkervinger op mijn neus moest leggen zat ik er zo'n 5 cm naast) hebben ze me toch maar doorgestuurd naar de spoeddienst van het ziekenhuis! Daar hebben ze me direct in zo'n ziekenhuisbed gestoken, 9!! tubbetjes bloed afgenomen en een baxter (again met dafalgan) gestoken. Daarna een eerste ct-scan van mijn hoofd genomen (waarop er niets te zien was) en terug naar de spoed. Daar hebben ze me heel mooi laten weten dat ik een nachtje moest blijven in observatie, voor de zekerheid, omdat mijn mama en opa daar ook al lagen door een beroerte, en ze wilden zeker zijn dat er zich bij mij ook geen bloedklonter had gevormd. Eenmaal op mijn kamertje op het 12e verdiep hebben ze nog 3 testen afgenomen van mijn ogen. de eerste was voor mijn oogzenuwdiepte (of zoiets), de tweede voor mijn pupilreactie en de derde test was om mijn gezichtsveld te testen! Gelukkig bleken alledrie de testen normaal te zijn, met mijn ogen is dus alles oké! 'S avonds dan natuurlijk moeten blijven en nee, ik heb niet goed geslapen! (die verpleegsters roepen snachts gewoon van de ene kant van de gang naar de andere, en dan moeten wij slapen??) De volgende morgen nog 2 testen gedaan met zo'n electroden op je hoofd, de ene moest je focussen op zo'n klein rood vierkantje, en de andere test was zo'n mutsje met electroden dat ze op je hoofd zetten en dan volspuiten met gel! (je haar is echt naar de wup daarna, zeker 4 wasbeurten nodig gehad) Ook bij deze testen niets gevonden, dan tenslotte nog een test gedaan is zo'n mx-scanner, zo'n machien da massas lawaai maakt en waar ge 20 minuten onder ligt!
Ook bij deze test niets gevonden!

De conclusie van de docter was dus dat het een accute migraine was, met nog extra druk op mijn ogen door de stress-situatie thuis! De 29e augustus moet ik nog een keer op controle!
Echt medicatie heb ik niet gehad en alles is weer in orde, dus jullie moeten jullie nergens zorgen over maken hoor!
Nuja bist heb ik ook eens de spoedafdeling gezien hé van het az-sint jan en weet ik dan in mijn hoofdje en met mijn ogen alles oké is!
Voila, jullie zijn weer op de hoogte van alles wat ik heb meegemaakt, nu nog vlug op blogronde! X.

13:05 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: druk, ogen, testen, ziekenhuis, migraine |  Facebook |

Commentaren

Ben blij dat alles goed gaat me je,
was wel even schrikken toen ik de titel las van dit postje !! Maar nu ben je beter, dat is wat telt!
Fijne avond en nacht toegewenst!
Groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | 05-08-08

Hè meid, een beetje rustig aan doen hè ! Ik heb ook af en toe een migraine-aanval, dan zie ik steeds flitsen voor m'n ogen maar heb geen hoofdpijn. Veel beterschap, prulleke.

Gepost door: nicole | 06-08-08

Hello there..
Amai zeg, zoveel onderzoeken en dan nog niets vinden.. eigenlijk toch nog goed eh, dat het niets ernstigs is.. Ik heb spoed wel al gezien, maar gelukkig niet voor mezelf. Toch geen plaats om vaak terug te gaan.. :-)
Groetjes! -x-

Gepost door: sfie | 08-08-08

gelukkig zeg! Sorry dat ik niet vroeger de tijd had om te komen lezen! Ik voel me al schuldig!
Doe vooral rustig aan hé interim-huishoudstertje! ;-))
Ik ga nu nog een weekje verlof nemen.
Knuffel,
Destiny

Gepost door: Destiny | 08-08-08

hoj meid,
kwas ff aant lezen want khad t nog nie gelezen wat ze eigenlijk allemaal met je hebben uitgestoken...
Je zegt: "de andere test was zo'n mutsje met electroden dat ze op je hoofd zetten en dan volspuiten met gel". Nu weet je wat ik elk jaar heb moetn doen toen ik naar het ziekenhuis moest voor mn epilepsie. In het begin was da om de 3 maandn, dan om de 6 maand en op de duur om het jaar. Je wordt t wel gewoon ;)
xx

Gepost door: Didi | 09-08-08

Hey!
Het was wel even schrikken..
Gelukkig ben je nu beter..
En besef ik hoeveel geluk ik al heb gehad.. Want de eerste en enige keer dat ik in het ziekenhuis lag was toen ik geboren was..

Bedankt voor de award; ik had het te laat gezien, dus mijn volgende blog zal volledig over de awards gaan ;-)

grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 10-08-08

Het is inderdaad laat; volgende week moet ik nog uurtje langer blijven..
Maar het wordt goed betaald he ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | 11-08-08

heey ... algoe is het nog goe gekome
houde zo, Groetjes

Gepost door: DreamGirl | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.