13-08-08

Back to the past - part one

Jaa de vakantie duurt lang. Die 2 weken zomerreis naar oostenrijk, die we dit jaar niet gehad hebben - ik mis het zo! Gewoon 2 weken weg van huis, van de bekende omgeving, alle miserie.. 2 weken elke dag wandelen in een supermooie omgeving, met af en toe een momentje voor jezelf, als je zo aan het wandelen bent in de bergen... die momenten alleen op een topje van de wereld, ik mis ze zo.
Maar jah, tijd over dus! Hele dagen doe ik niets anders dan me bezighouden met het huishouden, en als ik dan tijd over heb, finally..
Dan weet ik niet wat gedaan! Kun je je voorstellen hoe het voelt? Eindelijk alleen- en dan, dan ja.... Wat doet een mens dan?
In mijn geval vervelen.. nuja ik voel me gewoon niet meer mezelf... Ik heb het gevoel dat ik zoooo erg verandert ben de laatste tijd.. te rap ineens volwassen ben geworden.. op bepaalde vlakken te goed besef wat je verantwoordelijkheden allemaal worden binnen oh god 4 jaartjes. Maar swat, ik draai af van de eigenlijke reden waarom ik deze blog schreef: back to the past!

Deze namiddag vond ik finally toch nog iets om te doen.. het herlezen van brieven! Jullie moeten daarbij weten dat ik al 5 jaar brieven schrijf met Bieke, en het is echt tof om te doen. Er komt veel schrijfwerk en vooral tijd bij kijken, maar het is echt leuk! Met als gevolg dat ik ook een keer of 20 plat heb gelegen van het lachen, als je zo bepaalde reacties/citaten over bepaalde gebeurtenissen leest. Plots had ik zo iets van: 'dachten wij daar echt zo over'..
'omg das waar, da's gebeurt'
'Maar jongens, hielden wij ons daar mee bezig toen?'
Of bepaalde dingen die je dacht die toch zijn uitgekomen/totaal anders zijn uitgedraaid

Echt, ik heb me zooo geamuseerd, en die middag is zo toch nog tof geworden! En een ding is zeker, die briefcorrespondentie blijft gaan.. want het is toch zo'n mooi souvenir van het verleden!  (net zoals mijn blogje trouwens, die ook een beetje zo'n effect teweegbrengt als ik soms mijn eerste posten lees)

Tot back to the past - part two!

21:48 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lachen, verveling, brieven, back to the past |  Facebook |

Commentaren

Ken ik, ik heb ook jaren geschreven met een jongen uit Leuven (ik ben van Limburg). Na 4 jaar hadden we elkaar uiteindelijk ontmoet.
Dat kan ZO'N belangrijke persoon worden, ook al zijn het 'maar' brieven..

By the way.. verantwoordelijkheid zal pas komen als je daar klaar voor bent hoor.. hoeft niet per se op je 20ste..

Gepost door: sfie | 14-08-08

hahahahahaha jaja, gelukkig da de inhoud geheim blijft ;) miss you

Gepost door: Bieke | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.