18-08-08

Een dikke dankjewel

aan al mijn trouwe lezertjes! De vele reacties doen me echt goed, ik wil jullie dan ook nogmaals bedanken! Deze week wordt nogal druk, ik heb echt veel te doen. Ik mag een daguitstap maken naar doel (fietstocht en bezoek aan de kerncentrale), een dagje babysitten op 2 schatten van een kindjes en een dagje naar oostende met ons diede. Heel waarschijnlijk zal er van bloggen dus niet heel veel in huis komen, das allemaal voor zaterdag of zondag. En eigenlijk is het maar best zo..
Mijn papa heeft mijn blog gevonden (via google dan nog wel, niet door naar de geschiedenis te kijken, die ik altijd wis!!) en ik vind dat niet echt iets om 'happy' over te zijn. Ik heb een beetje het gevoel dat al de 'privacy' om hier neer te schrijven weg is, ik moet er even aan wennen dat ik nooit zeker zal weten of hier iemand meeleest!

Maar don't worry.. mijn blog wissen, dat zal er NOOIT van komen, daarvoor heb ik het hier net iets te veel naar mijn zin en is deze pagina net iets te belangrijk geworden in mijn leven!

Tot gauw, nu nog vlug op blogronde!
Oohja en paps, moest je dit lezen, wil je alsjeblieft proberen om hier nooit meer langs te komen? Ik dank je, X.  Zussemie!

11:03 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat is wel jammer van je pa..
Maar ik vraag me toch af hoe hij hier terecht is gekomen en hoe hij zo zeker weet dat jij het bent?!
Verder nog een fijne dag!!

Gepost door: SuuSjjQ | 18-08-08

Hi! Ik ben blij dat de reacties je goed doen! Kunnen we je soort van toch een beetje troosten.. =) En natuurlijk geen dank! Je hebt er iig nu een nieuwe vaste lezeres bij! ^^ Hopelijk blijft het van je pa een bezoekje van 1 keer..
Sterkte met de drukke week! Hopelijk wordt je er flink door afgeleid, veel plezier!
Tot je volgende blog!

Gepost door: BabyDragon | 19-08-08

Helaba Daar zijn we voor hé en veel is het niet, maar toch blij dat het helpt.
Spijtig van je papa, ik begrijp heel goed jouw gevoel en toch zou ik het bloggen, liever willen bekennen aan mijn schat, maar hij vindt dat privé verhalen openbaar maken maar niets, dus na een aantal maanden stop, anoniem herbegonnen!
Geniet van jouw uitstapjes want het is bijna weer school!
Liefs,
Destiny

Gepost door: Destiny | 20-08-08

Ooo, moesten mijn ouders mijn blog vinden zou ik zo een nieuwe maken, ik wil gewoon niet dat ze dat vinden, het is veel te persoonlijk!
Ik vraag me af hoe jouw papa je blogje heeft gevonden !
Fijne woensdag,
groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | 20-08-08

Inderdaad vervelend..
Maar het houdt je niet weg van de blogs en dat vind ik erg goed van jou!
Geniet van je drukke dagen!
LaSofia

Gepost door: sfie | 20-08-08

De commentaren zijn gesloten.