25-08-08

We'll start

@ the beginning? Waar was dat ook weer, ooh juist ja, bij het bezoek aan doel en de kerncentrale. Wel, veel valt er niet over te vertellen eigenlijk Stoer toch niets echt interessants denk ik... Wie uitgebreid verslagje wenst moet er maar naar vragen hé!De kerncentrale zelf is een versterkte burcht, waar je je onveilig en veilig tegelijk voelt. Je wordt constant gefilmd, gewogen, via andere poorten gescant... Iedereen die binnen aanwezig is wordt gecontroleerd, zelfs de mensen die er al 10 jaar werken moeten nog elke dag door de 20 poorten, moeten nog elke dag bij het naar buiten gaan hun handtas/rugzak tonen aan de security.. allemaal heel raar.... Nuja best ook dat er zoveel controle is.. een kernramp zou heel België en omstreken van de kaart gooien.... Doel centrum (waar de mensen staken voor het behoud van hun huis) is al even creepy.... vele huizen staan leeg, zijn gesloopt, zijn gekraakt.. Of je passeert huizen met borden als ' mij krijg je hier niet weg, ik zal hier sterven, desnoods met mijn huis'.... Leuk is anders maar jah... we kunnen toch weer zeggen dat we het ook eens gezien hebben!

Donderdag was het dan 'babysitten-dag'. Een hele dag op 2 pagadders gelet, en geloof me, het zijn toffe kindjes. Met de autotjes gespeeld, geknutseld met plasticine, puzzels gemaakt, kleurboeken, de schommels in de tuin, tv kijken naar pippi langkous, de jellabies, ...
Jaja, na zo'n dagje weet je weer hoe het voelt om kind te zijn! Maar het was tof, en das toch weer een dagje die zo voorbij gevlogen is!

Vrijdag gaan shoppen met D. naar Oostende. Moet ik er nog bij vertellen dat het tof was? De buit: een jeansbroek, 2 pulltjes, een cd-box van coldplay (parachutes & a rush of blood to the head), deo & andere prullaria zoals nagellak. We hebben ons goed geamuseerd, volgepropt met lasagna en spaghetti (ja inderdaad de volgende keer een kinderportie vragen Tong uitsteken)
De dag was weeral veel te rap om... maar dat heb je nu eenmaal als het fun is!
Gisterenavond dan nog blijven slapen bij B. en het was tof! Beetje msn'n, naar witse gekeken, F.C. De Kampioenen, en een programma waar ik de naam niet van verklap of ik krijg slaag van B.(en nee geen viese dingen gekeken ofzo)
Daarna nog beetje gebabbeld tot ongeveer 1.30 en dan braaf in bedje gekropen. Om 9.30 opgestaan en me klaargemaakt voor school, want ja, ik moest om mijn boeken! En na er eens vluchtig door gebladerd te hebben zinkt de moet me al in de schoenen.. de onderwerpen zijn nu ja... hoe zeg je het... niet echt mijn ding?
We zien wel hé, wat volgende week brengt! Nu nog eens op blogronde en tot gauw! X.

16:34 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: slapen, doel, babysit |  Facebook |

Commentaren

haha tof verslagje :d x mis je

Gepost door: Bieke | 25-08-08

je hebt je dus wel vermaakt? :D gelukkig maar!
en succes met school! die onderwerpen krijg je juist om te leren, wie weet is het leuker dan verwacht..
en het boek dat je leest; die schrijfster is tof!
liefs!

Gepost door: BabyDragon | 26-08-08

Leuk =) Ja, doel is erg beveiligd. Ik heb ook al eens een rondleiding gehad. Maarja, liever dat dan een nieuwe Tsjernobyl hé.

Gepost door: Jolien | 26-08-08

Coldlay coldplay coldplay coldplay!
Goeie keuze, wss wel al gemerkt zeker?;)
Mijn ultrafavoriet staat zelf op je blog: Clocks!
Viva la vida vind ik ook super!
X&Y is wel de beste cd! Viva la vida or death and all his friends gaat de andere kant uit maar is overweldigend!
EN ik heb ook geen zin in school:(
x

Gepost door: Linde | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.