17-09-08

Weeral zo lang geleden.. waar zal ik beginnen?

Wat ik me het meest herriner van de laatste week is vooral mijn tandpijn! Jep inderdaad, deze keer had Mr. tandpijn me te pakken! (laat al het medelijden maar komen, er komt hier precies niets meer positief op m'n blog! )
Het begon allemaal vorige week vrijdag (de 5e september) om precies te zijn! De hele linkerbovenkant van mijn gebit zat volledig gezwollen en alle tandjes duwden en trokken en heel den boel. De maandag (na een heel weekend van blèèèèèten, nie meer normaal) dan maar naar de tandarts geweest! De diagnose: een tandvleesontsteking, die normaal gezien na 2 dagjes over zou zijn! Met de nadruk op normaal gezien!! Want inderdaad, met de pillen ging het niet over, in tegendeel zelfs, het is nog verslechterd naar een tandabces! (hoe schrijf je zoiets??) op mijn voorenste tand bovenaan! Heel m'n bovenlip en mijn neus stonden dus zo'n 4 keer zo dik of normaal (echt nie normaal hoe dik jong!), massas gevoelig (kon men mond nie aanraken of doen) en ik kon niet meer eten of praten. Die bovenlip zat vast (geeuwen, lachen, echt alles doet pijn) en ik heb een heel weekend op joghurtjes en sandwichen geleefd (waarbij ik zo'n 20 min nodig had om 1 sandwich te eten). Nu, na opnieuw een 4-tal dagen medicatie is het iets beter (maar nog niet gedaan, zoals ze beloofd hadden!)
Hopelijk is het morgen weer ietsje beter, en dan ben ik er tegen zondag wss vanaf! oohja, verder 90 % kans dat het terugkomt en die tand ontzenuwd moet worden, maar daar denk ik even niet aan!

conclusie: weken gehuild en gekermt van de pijn, niet veel opgestoken van wat in school werd gezegd en rondgelopen met een gezicht zo opgezwollen of bepaalde mensen die een facelift ondergingen!

En nu positief nieuws om af te sluiten, vanmiddag is het eindelijk weer dansles! Ik kijk er al zo'n 3 maand naar uit en heb er super zin in! We starten vandaag met 2 uurtjes jazz!
X. en tot snel, Asjeee!!

14:04 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: school, tandarts, tandpijn, dansen |  Facebook |

Commentaren

Veel beterschap :)
en succes op je danses!

Gepost door: Fairytalegirl | 19-09-08

Ik heb enkele maanden geleden ook een tand moeten laten ontzenuwen.. amai da deed niet goed, maar na enkele dagen is alles weer ok én heb je geen pijn meer. én je hebt een gezond gebit, toch de pijn waard vind ik.

Gepost door: sfie | 21-09-08

En dat is waarom de tandarts zo gevreesd wordt!
Brrr.. Ik hoop dat alles nu weer goed is!

Gepost door: SuuSjjQ | 21-09-08

Aii.. Ik moest vorige week maandag naar de tandarts.. Mijn tandvlees was ook een beetje ontstoken, maar ik zelf had daar niks van gemerkt, kwam door tandsteen, had de tandarts weggehaald en nu is het weer goed. Maar niet goed voor jou! :( Echt niet leuk. Hopelijk is het weer wat beter?
Sterkte! Knuff.

Gepost door: BabyDragon | 24-09-08

Hey! Tandjes in orde nu?
Hoe was het op de dansles?
Dikke knuffel.
Tot later
Destiny

Gepost door: Destiny | 29-09-08

Hoe gaat het nu met de tandpijn?
x

Gepost door: Minn | 29-09-08

Hallo! Alles in orde nu?
Al veel genoten van het dansen?

Ik stop met mijn blog om persoonlijke redenen, maar als je wil mag je me altijd emailen.

Hou je goed en veel moed verder!
Liefs,
Destiny

Gepost door: Destiny | 08-10-08

Hey Asje Kom je geruststellen, met mij alles OK en nogmaals, geen dank!
Graag gedaan en kom maar af!
Liefs,
Destiny

Gepost door: Destiny | 10-10-08

Dat had je snel door :p

Gepost door: Lily | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.