17-09-08

Weeral zo lang geleden.. waar zal ik beginnen?

Wat ik me het meest herriner van de laatste week is vooral mijn tandpijn! Jep inderdaad, deze keer had Mr. tandpijn me te pakken! (laat al het medelijden maar komen, er komt hier precies niets meer positief op m'n blog! )
Het begon allemaal vorige week vrijdag (de 5e september) om precies te zijn! De hele linkerbovenkant van mijn gebit zat volledig gezwollen en alle tandjes duwden en trokken en heel den boel. De maandag (na een heel weekend van blèèèèèten, nie meer normaal) dan maar naar de tandarts geweest! De diagnose: een tandvleesontsteking, die normaal gezien na 2 dagjes over zou zijn! Met de nadruk op normaal gezien!! Want inderdaad, met de pillen ging het niet over, in tegendeel zelfs, het is nog verslechterd naar een tandabces! (hoe schrijf je zoiets??) op mijn voorenste tand bovenaan! Heel m'n bovenlip en mijn neus stonden dus zo'n 4 keer zo dik of normaal (echt nie normaal hoe dik jong!), massas gevoelig (kon men mond nie aanraken of doen) en ik kon niet meer eten of praten. Die bovenlip zat vast (geeuwen, lachen, echt alles doet pijn) en ik heb een heel weekend op joghurtjes en sandwichen geleefd (waarbij ik zo'n 20 min nodig had om 1 sandwich te eten). Nu, na opnieuw een 4-tal dagen medicatie is het iets beter (maar nog niet gedaan, zoals ze beloofd hadden!)
Hopelijk is het morgen weer ietsje beter, en dan ben ik er tegen zondag wss vanaf! oohja, verder 90 % kans dat het terugkomt en die tand ontzenuwd moet worden, maar daar denk ik even niet aan!

conclusie: weken gehuild en gekermt van de pijn, niet veel opgestoken van wat in school werd gezegd en rondgelopen met een gezicht zo opgezwollen of bepaalde mensen die een facelift ondergingen!

En nu positief nieuws om af te sluiten, vanmiddag is het eindelijk weer dansles! Ik kijk er al zo'n 3 maand naar uit en heb er super zin in! We starten vandaag met 2 uurtjes jazz!
X. en tot snel, Asjeee!!

14:04 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: school, tandarts, tandpijn, dansen |  Facebook |

05-09-08

I truly truly hate it!

f*********************************** vijf tv!
Duidelijk genoeg?

Ik was superfan van gossip girl, de serie waar ik al zo lang naar uitkeek... en gisteren hebben ze de serie niet meer gespeeld.. opgedoekt wegens te lage kijkcijfers!
Wat willen ze dan... een tienerserie uitgeven om 11 uur savonds!
mjah, zijn wij wel vet mee hé, wat gebeurt er nu verder!

I f*** hate it!
Nah!

 

16:57 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gossip girl, vijf tv |  Facebook |

02-09-08

opnieuw naar School, what else?

1 september, een maandag, geen geluk, direct een hele week, maar jah, we gaan het wel overleven! Ik hoop dat jullie het me vergeven maar ik heb effe geen fut meer om nog een ellenlange tekst te typen met alle details enal.. maar even kort!
Na 1 dag besef ik al dat ik ga verzuipen in het werk dit jaar!
Een volledige scriptie over een onderwerp die we zelf mogen kiezen, maar er moet een onderzoeksvraag aan verbonden zijn! Ik wil iets doen rond het thema dans... jazz/latijnse dansen zoals salsa/tango.... ideetjes zijn echt welkom want ik ben totaal niet creatief op zo'n vlakken! Alvast bedankt! Verder volgen er weer vele boeken die we moeten lezen (2 voor ned, 2 voor frans, 3 voor engels en 1 voor duits), vele groepswerken, moet ik tegen volgende week al een eerste verhandeling indienen...
swat, we weten al direct waar te beginnen.
Nu nog vlug beginnen aan mijn begrippenlijst van economie en dan nog paar lege mappen bij elkaar zoeken!
Tot snel, X.

Asjeeeeee!!

ps: niet dat ik al in zak en as zit hé moest het zo lijken, er komt gewoon direct enorm veel op je af enzo.. das effe verschieten!

18:34 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: school, verhandeling, groepswerk, scriptie |  Facebook |