28-10-08

Tagged

Jaja, ook ik heb het nieuwste stokje ontvangen! Afzender van dienst was Vlindernele, allen daarheen dus!

THE RULES:
1. Link the person who tagged you
2. Mention the tagrules in your blog without the slightest adaptation
3. Shock the world with 6 unspectacular quirks of nobody else than your lovely self
4. Tag 6 other bloggers by linking them
5. Leave a comment on each of these bloggers’ wonderful blogs to bring them the good news they’ve been tagged.

En dan nu mijn rariteiten:

1. Ik ben verzot op mijn Thinsulate-pantoffels (voor de geinteresseerdenonderandere te koop bij A.S. adventure Lachen). Ze zijn gewoon lekker warm, ongelofelijk comfortabel en ik kan ze niet missen in de winter! Best raar, want ik de winter loop ik nooit met pantoffels, laat staan zelfs slippers rond! Ze zijn volledig in stof met een lere zooltje, en verkrijgbaar ik verschillende toffe kleurtjes! I just Love them!

2.  Wanneer ik een krant of tijdschrift lees, sla ik altijd (mss niet altijd, maar toch zeer vaak) eerst pagina 13 over. Geen idee waarom. Ooit mee begonnen en blijven doen.

3. Enorme schrik van autospiegels. Vorig jaar zat ik eens in de auto als de spiegel van onze auto met een andere is gebotst (juits blikschade aan de spiegel, voor de rest totaal niets ergs gebeurt), maar sindsdien krijg ik het gewoon als een andere auto nog maar te dicht komt. Ik zou echt beginnen tieren 'pas op voor die spiegel'... wordt dus nog een uitdaging nu ik binnen een jaartje mag rijden!

4. Ik hou ervan om aan mijn slaapkamerraam te zitten en de mensen die passeren in het oog te houden. Mensen babbelen, zingen mee en doen dom terwijl hun i-pod aanstaat, denken dat niemand het ziet... je ziet zo soms wat gebeuren... So be warned als je nog eens passeerd!

5. Ik heb de gewoonte ontwikkeld om mooie films 3-4 keer te bekijken en zelfs na de 3e keer nog weg te smelten. Gewoon omdat ze mooi zijn en je zelfs na 3 keer nog nieuwe dingen hoort/ziet die je nog niet opgevallen waren.

6. Wanneer ik melk bij mijn cornflakes giet, moet het altijd van dezelfde pak melk zijn. Wanneer de pak bijna leeg is, haal ik een nieuwe, volle pak en gebruik ik alleen die melk. 2 verschillende melken mixen, het is echt niet lekker dan.

Voila zi! Eigenlijk moeilijker dan verwacht hoor, zo 6 dingen vinden.
De mensen die getagged worden, zijn
Fairytalegirl, Miss-s, through my eyes, the tragick kingdom, Lindii, my life on 1 site.

En ik zit aan 19000 bezoekers! Juuj!! X. Asje!

14:34 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: stokje, tagged |  Facebook |

Commentaren

Hahaha zalig wi m'n super meisje :p mis je x

Gepost door: Bieke | 28-10-08

Hihi, dankje! dankje!

Gepost door: Baby Dragon | 05-11-08

k alten

Gepost door: shfan | 09-01-09

De commentaren zijn gesloten.