29-10-08

Dilemma, Dilemma

20 minuten geleden kreeg ik het magnifieke? idee om het design van m'n blog te veranderen. Onmiddelijk inloggen, design aanklikken en alle previeuw-templates uitproberen.
Damn, er zit niets tussen die me aanstaat. De meeste zijn te wit (i like colour, i'm sorry), alle andere mooie kleurtjes zijn zo small ingesteld (of hoe zeg je dat) waardoor je zin steeds in 4 regels staat, wat ik ongelofelijk irritant vind bij mijn eigen blog (bij andere blogs niet, don't ask me why). En dan nog, als ik al iets vind, moet ik mijn traffic feed, music player en al de rest gaan aanpassen! En ja nu ben ik even lui, want moest ik zo de perfecte template vinden zou ik er totaal geen probleem mee hebben!
Conclusie: ik moet dringend een cursus 'hoe verander je je template naar iets moois?' volgen! Héél dringend!

Jullie zien binnenkort wel of hier iets verandert, maar zeer wss dan weer niet als je het mij vraagt! Tot snel!

20:05 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: achtergrond, templates |  Facebook |

28-10-08

Tagged

Jaja, ook ik heb het nieuwste stokje ontvangen! Afzender van dienst was Vlindernele, allen daarheen dus!

THE RULES:
1. Link the person who tagged you
2. Mention the tagrules in your blog without the slightest adaptation
3. Shock the world with 6 unspectacular quirks of nobody else than your lovely self
4. Tag 6 other bloggers by linking them
5. Leave a comment on each of these bloggers’ wonderful blogs to bring them the good news they’ve been tagged.

En dan nu mijn rariteiten:

1. Ik ben verzot op mijn Thinsulate-pantoffels (voor de geinteresseerdenonderandere te koop bij A.S. adventure Lachen). Ze zijn gewoon lekker warm, ongelofelijk comfortabel en ik kan ze niet missen in de winter! Best raar, want ik de winter loop ik nooit met pantoffels, laat staan zelfs slippers rond! Ze zijn volledig in stof met een lere zooltje, en verkrijgbaar ik verschillende toffe kleurtjes! I just Love them!

2.  Wanneer ik een krant of tijdschrift lees, sla ik altijd (mss niet altijd, maar toch zeer vaak) eerst pagina 13 over. Geen idee waarom. Ooit mee begonnen en blijven doen.

3. Enorme schrik van autospiegels. Vorig jaar zat ik eens in de auto als de spiegel van onze auto met een andere is gebotst (juits blikschade aan de spiegel, voor de rest totaal niets ergs gebeurt), maar sindsdien krijg ik het gewoon als een andere auto nog maar te dicht komt. Ik zou echt beginnen tieren 'pas op voor die spiegel'... wordt dus nog een uitdaging nu ik binnen een jaartje mag rijden!

4. Ik hou ervan om aan mijn slaapkamerraam te zitten en de mensen die passeren in het oog te houden. Mensen babbelen, zingen mee en doen dom terwijl hun i-pod aanstaat, denken dat niemand het ziet... je ziet zo soms wat gebeuren... So be warned als je nog eens passeerd!

5. Ik heb de gewoonte ontwikkeld om mooie films 3-4 keer te bekijken en zelfs na de 3e keer nog weg te smelten. Gewoon omdat ze mooi zijn en je zelfs na 3 keer nog nieuwe dingen hoort/ziet die je nog niet opgevallen waren.

6. Wanneer ik melk bij mijn cornflakes giet, moet het altijd van dezelfde pak melk zijn. Wanneer de pak bijna leeg is, haal ik een nieuwe, volle pak en gebruik ik alleen die melk. 2 verschillende melken mixen, het is echt niet lekker dan.

Voila zi! Eigenlijk moeilijker dan verwacht hoor, zo 6 dingen vinden.
De mensen die getagged worden, zijn
Fairytalegirl, Miss-s, through my eyes, the tragick kingdom, Lindii, my life on 1 site.

En ik zit aan 19000 bezoekers! Juuj!! X. Asje!

14:34 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: stokje, tagged |  Facebook |

26-10-08

I'm so guilty...

you can't even imagine how I feel... 19-09-2008, laatste post, bijna 40 dagen geleden dus.. 1 maand en een week ofzo... totaal niets van mij laten horen... Niet dat het was omdat ik het bloggen beu was ofzo, voor diegene die dat zouden denken, gewoon GEEN TIJD! Veel te veel schoolwerk enzo... hobby's, huishoudelijke taken.... Maar dan lijkt dat excuus weer zo flauw hé! Je kunt nu eenmaal niet zeggen dat ik langer dan een maand niet op de PC heb gezeten ofzo... of geen msn gesprekken heb gevoerd die langer duurden dan 20 minuutjes (in 20 min kun je echt wel iets typen op je blog hé!) Maar laten we het erop houden dat je dan in die 20 minuutjes veel te veel te doen/vertellen hebt of gewoon 1 dagje geen inspiratie hebt om iets neer te pennen die nog 'zinvol' lijkt. Maar nu dus de verandering...
Eindelijk vakantie en dus terug een beetje tijd om jullie allemaal op de hoogte te brengen van wat allemaal gebeurt is. Deze blog kan uiteindelijk misschien wat onoverzichtelijk uitdraaien ofzo, maar das dan alleen maar omdat ik geen flauw idee heb van wat ik hier allemaal nog moet neerpennen enzo.. en gewoon ga typen in die volgorde van wat mij tebinnen schiet! Mja die inleiding kan al beginnen tellen, ik stel voor dat ik nu maar gewoon begin te typen...

Wat onderandere heel tof was de voorbije maand, waren de vele danslessen. Het zijn er uiteindelijk 4 geworden per week (5 was jammer genoeg niet te combineren met school) en ik amuseer me rot. 3 uur jazz en een uurtje funky-jazz, echt zalig. En de lessen verschillen echt wel... de ene les is meer technisch, dan meer pop-muziek achtig, dan weer een les met veel draaien en pirouettes en chassez, pas de bourrés, ... nuja variatie troef dus. 4 uurtjes waarbij ik me zo kan ontspannen.. en altijd treurig ben dat een uur weer al voorbij is! In mei is het trouwens terug dansoptreden, en dit jaar terug op een echt podium/theater. Moet ik nog vertellen dat ik er superveel zin in heb?

Mja, verder is opa ook gestorven 23 september. Het ging al een tijdje slecht (met zijn verlamming enzo), hij pendelde zo'n beetje tussen ziekenhuis en rusthuis... het was even moeilijk, maar aan de andere kant was het ook een enorme opluchting voor oma, dat ze niet meer elke dag over en weer moest reizen naar opa en terug...

Op school is het nog altijd veel te druk... rapport nu was 69 procent, valt nog goed mee als je weet dat ik eerst een buis van 28 procent had voor duits (opgehaald bij 2e sb) en juist 50 voor nederlands. Geen buizen dus int totaal, wat ook weer leuk is..
Op school begint heel het circus rond de studiekeuze ook nog, wat ik eigenlijk wel tof vindt. Je verdiepen in alle boeken, sites afschuimen... Nice
Voorlopig staat de keuze op hotelmanegement, wat ik zou studeren hier in de khbo in brugge. Best handig, moet ik niet op kot en kan ik voor mams zorgen.

Oohja liedje van de week is elisa met dancing.. ik vind het echt zo mooi! Gehoord in de jazz-les en vanaf minuut 1 zot van! Enjoy zou ik zo zeggen en sorry voor de mensen die het te klassiek vinden (nummer 2 is coldplay moest je het willen weten:) )

Nja, voorlopig sluit ik even af... Als er me nog iets te binnen schiet dan laat ik het jullie weten! Tot snel en nu nog vlug blogronde!
X.

14:19 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: school, dansen, opa, studiekeuze |  Facebook |

25-10-08

damn

nu wil ik eens iets posten en gaan we juist weg... DJU!!

Maar wees gerust, vanavond post ik een heel lang bericht.. denk ik toch!

Ciaow (k)

13:11 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |