22-01-09

Music and more...

Het is weer druk op school, maar jah, wanneer niet hé! Het werk zelf valt nog mee (enkel maandag een sb van wiskunde, supermakkelijk, en tegen morgen een sonnet schrijven) maar het zijn vooral de boekbesprekingen die tijd nemen! Voor nederlands twijfelde ik tussen 2 boeken (de vliegeraar, khaled hosseini en tirza van arnon grunberg), het is de eerste geworden. Het schijnt een supermooi boek te zijn dusja... Het lezen komt er echter niet van, ik zit in een muziekperiode! De hele tijd radio en cd's, en jah, dan komt lezen er niet van hé! Meebrullen met de muziek en zot doen, das nu eenmaal veel leuker!

Verder gaat alles zijn gewone gangetje! Weer een paar keer gaan dansen, wat natuurlijk supertof is! Alleen dansen we de woensdag het 2e uur op 'the pink panther', en zit ik dus de hele woensdagavond met tuduum, tudum, tudum tudum tudum tudum tudu tudududum' in mijn hoofd (zoek zelf het ritme maar) Maar jah, er zijn slechtere dingen in het leven hé!

Mja, kga maar eens mijn sonnet gaan afwerken denk ik!
En wie weet volgt er straks nog een blogronde! X.

19:20 Gepost door Asjuuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: school, dans, the pink panther, de vliegeraar |  Facebook |

Commentaren

Hmm, volgens mij mist er nog een dum in het deuntje =P Ik begrijp het van het lezen. Ik moet nog iets van 3 boeken lezen voor maart. En ook nog een boek in het frans. Veel succes in ieder geval met jou boek!
Hugs

Gepost door: Anya | 22-01-09

Ja inderdaad.. Ik moet ook nog steeds een boek lezen..

Bedankt voor je reactie :)
Ik hoop ook dat ik er snel doorkom, maar me de hulp van de bloggertjes en mijn vrienden zal het wel lukken.

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 23-01-09

Hee, leuk weer 's wat van je te lezen :D
Blij dat het best goed met je gaat. Succes met de drukte. Kan je 't niet combineren, muziek luisteren en lezen tegelijk? ;)

Gepost door: BabyDragon | 25-01-09

Hey Asjuuh Ben blij dat ik jou teruggevonden heb!
Zoals je ziet, heb ik ook een nieuwe blog en verder moet ik weer een heel nieuw leven opbouwen, ik sta er binnenkort weer helemaal alleen voor en eigenlijk ben ik nu niet alleen, maar eenzamer dan ooit!
geniet maar van je muziek en je dansen en als het ooit past, kom ik zeker eens kijken!
Dat is beloofd!
Liefs,
ikke

Gepost door: Ikke | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.